Turkcell'den Herkese Ücretsiz Bedava İnternet Hediye!

Ülkemizde hem çekim gücü hem fiyatları hem de sunduğu avantajlar ile geçmişten bu zamana kadar en çok tercih edilen operatörlerden bir tanesi olarak Turkcell ilk sırada geliyor. Her zaman Turkcell müşterilerini memnun etmek için bedava kampanyalarını sunmaya devam ediyor.

Turkcell'den Herkese Ücretsiz Bedava İnternet Hediye!

Son zamanlarda yaptığı birçok Turkcell bedava internet kampanyaları sayesinde de herkesin gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor.

Turkcell hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri için birçok olanağı sunmaya devam ediyor. Abone sayısını daha da geniş kitlelere yaymak için biri birinden farklı kampanyaları hem bedava dakika hem de internet hakları ile dikkatleri çekiyor.

Turkcell bedava internet veren uygulamalar

Turkcell her geçen gün tüm abonelerini daha mutlu etmek ve portföyünü daha geniş kesimlere kadar yaymak için biri birinden farklı kampanyaları sunmaya devam ediyor. Tabi ki bunları birçok uygulama ile yapılıyor. Son zamanlarda sunulan uygulamalardan en çok kullanılanı olarak da BIP dikkatleri çekiyor. Turkcell uygulamaları ile bedava internet sunanları şu şekilde sıralayabiliriz;

  1. BIP
  2. salla kazan
  3. hediye havuzu
  4. dergilik
  5. bizce
  6. hediye yarışı
  7. dijital operatör olarak birçok uygulama ile beraber Turkcell bedava internet kampanyaları devam ediyor.

Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Turkcell kotalarını dolduran müşterileri için bedava internet sunmaya devam ediyor. Birçok farklı yöntem ile herkes hatlarına ek bir ücret ödemeden biri birinden farklı hakları sunuyor. Turkcell tarafından aboneler için özel olarak sunulan avantajlı kampanyaların bir kısmını da sizler için derledik.

  1. Fırsat 1 GB

18.08.2020 ve daha öncesinde rahat tarifede bulunan Turkcell müşterilerine tam 12 ay boyunca her ay tam 1 ay boyunca geçerli olacak 1 GB internet veriliyor.

       2. Kim 1 GB

Turkcell bedava internet hakları ile BİP uygulamasında çok yönlü devam ediyor. Uygulamaya giriş yapanlar için 1 GB haklar sunuluyor.

  1. Bil kazan 1 GB

Turkcell BİP uygulaması ile beraber bil kazan kanalına girenler için anında 1 GB internetin sahibi olabilir.

  1. kart kayıtla bedava internet

Turkcell hediye internet kampanyaları arasında kart kampanyası kullananlar için aylık 2 GB bedava haklar veriliyor.

  1. BİP # senyapdiye

Turkcellalış veriş işlemlerini faturalı ya da faturasız oldukları zamanlarda TL bakiyelerini kullanarak yaparlarsa bedava internet sahibi olacaklar.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!