Türkiye’de Bedava İnternet Dönemi Başlıyor! Vodafone, Turkcell, Turk Telekom’da Ücretsiz İnternet Paketinizi Hemen Alın!

2020 bedava internet kampanyaları tüm operatörler için hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri için sunuluyor. Gelişen teknolojinin ardından artan internet ihtiyaçlarında sunulan bu fırsatlar tüm müşterilerin daha rahat etmesine yardımcı oluyor. İşte sizler için sunulan internet paketleri;

Türkiye’de Bedava İnternet Dönemi Başlıyor! Vodafone, Turkcell, Turk Telekom’da Ücretsiz İnternet Paketinizi Hemen Alın!

Türk Telekom bedava internet kampanyaları

Türk Telekom bedava internet kampanyaları ile her daim müşterilerin yüzlerini faturalı ve faturasız hat sahipleri için güldürmeye devam ediyor. Bunlar arasında;

  1. Türk Telekom bedava 30 GB bedava internet paketi

Türk Telekom bedava 30 GB bedava internet paketi hatlarını Türk Telekom müşterilerine taşıyan vatandaşlar için geçerli olacaktır. Taşıma işlemlerinin ardından BOLBOL yazarak 5555 numarasına gönderenler için tam bir ay boyunca geçerli olacak 30 GB hakları verilecektir.

  1. Türk Telekom sil süpür ile bedava internet kampanyası

Türk Telekom sil süpür ile bedava internet kampanyası uygulamalar aracılığı ile devam edecektir. Uygulamalara girdikten sonra oyunlara giren vatandaşlar için bol GB anlar sunulur. Bunun için müşterilere özel sunulan oyunlarda oynamak gerekir.

Vodafone Bedava internet kampanyaları

Vodafone Bedava internet kampanyaları ile tüm faturalı  ve faturasız hat sahibi müşteriler için farklı alternatifleri ile devam ediyor. Bunlar arasında;

  1. Vodafone ile herkese 15 GB internet

Vodafone ile herkese 15 GB internet kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin hatlarını Vodafone operatörüne taşıması gerekir. Ardından tam 3 ay boyunca her ay 5 GB toplamda da 15 GB olmak üzere bedava internet paketleri verilecektir.

  1. Vodafone e – fatura ile 1 GB internet kampanyası

Vodafone e – fatura ile 1 GB internet kampanyasından yararlanmak isteyen faturalı hat sahibi müşterilerinin faturalarını otomatik ödemeye vermesi gerekir. Her otomatik ödeme talimatı ile ödenen faturalar için o ay geçerli olacak 1 GB bedava internet paketi verilecektir.

Turkcell bedava internet kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları ile tüm faturalı ya da faturasız hat sahiplerinin bol GB li anlar ile yüzleri gülmeye devam edecek. Bu sunulan internet paketleri;

  1. Turkcell joker kampanyası

Turkcell joker kampanyasına hak kazanmak için müşterilerin paketlerini bir üst seviyeye taşıması gerekir. Bunun ardından müşterilere özel olarak verilecek 3 GB – 5 GB ve 7 GB alternatiflerinden kendilerine uygun olana hak kazanacaklar. Tabi ki bir de hatları üst kısma taşıdıktan sonra JOKER yazarak 2200 a kısa mesaj göndermek gerekir. Gelen bilgilendirme mesajı ile anlık olarak kullanımlar başlayacaktır.

  1. Turkcell fizy dinle kazan kampanyası

Turkcell fizy dinle kazan kampanyası 31 aralık 2021 tarihine kadar devam edecek ve haklardan yararlanmak için FİZY üyesi olmak gerekir. Her 100 ve 249 şarkı dinleyenler için 250 MB; 250 ve 499 şarkı dinleyenler için 500 MB; 500 ve üzerinde şarkı dinleyenler için de 1 GB bedava internet paketleri verilecektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!