Google Temizliğe Devam Ediyor!

Dünyanın en büyük teknoloji üreten şirketlerinin başında gelen Google bir yandan yeni uygulamaları test ederken bir yandan da ilgi görmeyen uygulamaları temizlemeye devam ediyor.

Google Temizliğe Devam Ediyor!

Google sahip olduğu teknoloji sayesinde günümüzün en önemli teknoloji geliştirici firmalarının başında yer alıyor. Şirket her yıl onlarca farklı uygulamayı kullanıma sunarken aynı zamanda kullanıcılar tarafından ilgi görmeyen uygulamalarında bir bir fişini çekiyor. 

Bu doğrultuda Google firmasının prensipleri gereği hiçbir bir uygulamayı bir anda kaldırmıyor. Önce uygulamanın kaldırılacağı belirtiliyor ve genel itibari ile 1 yıllık bir süre veriliyor. Burada ki amaç ise o uygulamayı kullanan kişilere zaman vermek olarak gösteriliyor. Google son yıllarda onlarca ilgi görmeyen uygulamasının yayından kaldırdığı belirlendi.

Google CloudPrint Uygulaması Tarih Oluyor

Google son olarak aldığı karar ile birlikte kullanıcıların fiziksel bir bağlantı olmaksızın yazdırma hizmeti sunan uygulaması Google CloudPrint uygulamasını yayından kaldırmaya karar verdi. Bu anlamda uygulama tam olarak 31 Aralık 2020 tarihinde son bulacak. Esasında birçok yazıcı ile uyumlu bir hizmet sunan uygulama son dönemde kullanıcı sayısı anlamında benzer uygulamaların oldukça gerisinde kalmıştı.

Google bu uygulamaya son verirken aynı hizmete yönelik olarak yeni bir uygulama üzerinde çalıştığı ve 2020 yılının ilk çeyreğinde bu uygulamayı kullanıcıların beğenisine sunmayı amaçlıyor. Ayrıca Google 2019 yılı bitmeden bazı uygulamalar içinde benzer bir kaldırma kararı alacağı iddia ediliyor.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!