Türk-İş Başkanı Ergün Atalay TBMM'de toplantıya katıldı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 58. Madde olarak görüşülen ve TBMM Genel Kurulu’na 51. Madde olarak gönderilen Maden Kanunu’nda değişiklik öngören kanun maddesi, ek yapılarak TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay TBMM'de toplantıya katıldı

ATALAY VE GMİS YÖNETİMİ MECLİS’TE TAKİP ETTİ

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY ile Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet DEMİRCİ, Genel Başkan Yardımcısı İsa MUTLU, Genel Sekreter Satılmış ULUDAĞ, Genel Mali Sekreter Adnan TISKA, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman KABASAKAL, maddeyle ilgili çeşitli görüşmelerde bulunduktan sonra TBMM Genel Kurulu’nu takip etti.

Meclis’teki görüşmeleri yakından takip eden heyet; görüşmeler öncesi ve sonrasında Meclis İdare Amiri Erdoğan ÖZEGEN, AKP Grup Başkan Vekili Mustafa ELİTAŞ, MHP Ankara Milletvekili Erkan HABERAL ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal DEMİRTAŞ ile alanya escort araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

“3213 sayılı Kanunun Ek-1’inci maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

Türkiye Taşkömürü Kurumu ile Türkiye Kömür İşletmeleri, uhdelerinde bulunan maden ruhsat sahalarını işletmeye, işlettirmeye, bunları bölerek yeni ruhsat talep etmeye ve bu ruhsatları ihale etmeye yetkilidir" şeklinde olan 51. Madde, AK Parti Milletvekillerinin verdiği önergeyle TTK’nın doğrudan işlettiği sahaların ihale edilemeyeceği yönünde eklenen cümleyle kabul edildi.

 

ergün atalay taşeron türkiş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!