Taşerona 1400 TL Promosyon!

Adnan Menderes Üniversitesinde görevli sürekli işçilerin maaşlarını alacağı bankanın belirlendiği ‘Banka Promosyon İhalesi’ Senato Salonunda gerçekleşti. ADÜ’ web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan ihaleyi, 1400 TL promosyon ile özel bir banka aldı.

Taşerona 1400 TL Promosyon!

9 BANKA KATILDI

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Göksel Baran ve Zeki Arı, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, sendika temsilcilerinin de hazır bulunduğu ihaleye 9 banka katıldı.

“Personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum”

İhale sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ihalenin bekledikleri gibi gittiğini ifade ederek banka yetkililerine gösterdikleri gayretten dolayı ADÜ personeli adına teşekkür etti. Prof. Dr. Bircan “Öncelikle ihalenin personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum.

KADRODAN SONRA PROMOSYON MÜJDESİ

Personel sayımızın ciddi alanya escort rakamını oluşturan sürekli işçilerimizin kadroya geçiş müjdesinden sonra şimdi de promosyon ihalesi yaparak promosyon müjdesi veriyoruz. Türkiye’nin en önemli bankalarına, ihalemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Kadro Taşeron Taşeron Kadro Taşeron Promosyon Promosyon Taşeron haberleri Banka Promosyon İhalesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!