Taşeron İşçilere Maaş Promosyonu.!

Taşeron işçiler ne kadar promosyon alacak? Taşerona kadro sınav sonuçları açıklandı mı? 2018 Taşeron kadroya geçiş sınavı sonuçları öğrenme sayfasına nasıl ulaşılır? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilerin banka maaş promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Taşeron İşçilere Maaş Promosyonu.!

TAŞERON İŞÇİYE PROMOSYON MÜJDESİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilerin banka maaş promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin kadro geçiş süreci devam ederken işçilerin maaş promosyonu alacak mıyız sorusunu bakan Sarıeroğlu cevapladı.Taşeron işçilerin kadroya alınmasında mutlu sona sayılı günler samsun rent a car. Kamuda çalışan 750 bin civarında taşeron işçi 3 Nisan 2018 tarihi itibarıyla sürekli kamu işçisi statüsüne geçecek.

Daimi kamu işçisi olarak çalışmaya devam edecek olan taşeron işçiler yeni maddi imkanlara da kavuşacak.Daha önce yapılan açıklamalarda söz konusu işçilere yıllık 52 yevmiye tutarında ikramiye verileceği açıklanmıştı. Ayrıca, işçiler yapılacak olan toplu sözleşmelerde elde edilen haklardan da yararlanacaklar. Merak edilen konulardan alanya escorti de maaş promosyonu verilip verilmeyeceğiydi.

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, kendi çalışanları için bankalarla maaş promosyon anlaşması imzaladıklarını, taşerondan kadroya geçen işçilerin de bu promosyon ödemesinden ilk defa yararlanacaklarını açıkladı. Kadroya geçen işçilerin 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş promosyonu alacağı belirtiliyor.

TAŞERONA KADRO SINAVI SONRASI NE OLACAK?

Sınavın uygulanmasının ardından sınav kuruluna itiraz 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanını ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılacak. Bu tarihler tavsiye niteliği taşıdığından değişkenlik gösterebilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

TAŞERON KADROYA GEÇİŞ SINAVINDA GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN ALINMALI?

Sınavın yazılı ve sözlü sınav şeklinde yapılması halinde, adayın sürekli işçi kadrosuna geçirilebilmesi için yazılı sınavdan en az elli (50) puan alması, sözlü sınavda da başarılı bulunması şart olacak.

Kaynak: Star.

taşeron maaş promosyonu maaş promosyonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!