Taşerona Kadro Açıklaması

Taşerona kadro referandum sonrasına kaldı

Taşerona Kadro Açıklaması

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek taşerona kadroda son durum ne sorusu yanıt buldu. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Mehmet Müezzinoğlu canlı yayında taşerona kadroyla ilgili açıklama yaptı.

Taşeronla ilgili hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Müezzinoğlu referanduma işaret etti.

Müezzinoğlu, taşeron düzenlemesine ilişkin soru üzerine, şu anda öncelikli gündem maddesinin referandum olduğunu, bu gerçekleştiği takdirde taşeron düzenlemesinin referandum sonrasına bırakılacağını aktardı.

Taşeron düzenlemesiyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü anlatan Müezzinoğlu, hizmet alımı düzenlemesiyle ilgili çalışanlara söz verdiklerini hatırlattı.

Emekli promosyonuyla da ilgili açıklama yapan Müezzinoğlu, emeklilere banka promosyonuna ilişkin açıklamanın ise Başbakan Yıldırım tarafından yapılacağını bildirdi.

Emeklilere promosyon konusunda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığında çalışmalar yaptıklarını anlatan Müezzinoğlu, bu çalışmaların daha sonra hükümete sunulacağını kaydetti.

 

 

taşeron kadro taşeron işçi sorunu devlette taşeron taşeron sorunu taşeron işçi sorunu taşerona kadro müezzinoğlu taşeron müezzinoğlu taşeron açıklaması müezzinoğlu cnntürk müezzinoğlu taşeron son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!