BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek Dönemi

TFF 1. Lig’de mücadele eden BB Erzurumspor takımında teknik direktör olarak Mehmet Özdilek göreve geldi.

BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek Dönemi

TFF 1. Lig’de mücadele eden BB Erzurumspor takımında teknik direktör olarak Mehmet Özdilek göreve geldi. Bahis anlamında da ideal bir takım olan BB Erzurumspor’da bu değişimin takıma katkı sağlayacağına kesin gözle bakılıyor.

Mehmet Özdilek ile geçtiğimiz günlerde Denizlispor yollarını ayırmıştı. Yeşilli siyahlı ekipte Özdilek çıktığı 15 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet gibi bir istatistik ortaya koymuştu. Özdilek yönetimindeki Denizlispor 15 gol atarken, kalesinde 22 gol görmüştü.

Denizlispor karnesine bakıldığında ilk dört haftada sadece 3 puan toplayan Ege ekibi, sonraki 4 maçta ise mağlubiyet yüzü görmeyerek 10 puan toplamayı başarmıştı. Ancak 15. Haftada oynan Trabzonspor deplasmanından alınan 2-1’lik galibiyetler sonrasında başarısız sonuçlar arka arkaya geldi.

Denizlispor, çıktığı son 7 karşılaşmadan galip olarak ayrılamadı. Bu maçlarda 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Yukatel Denizlispor, ilk 8 karşılaşmada 13 puan alsa da sonraki 7 maçta ise 3 puan toplayabildi.

Yücel İldiz ise Denizlispor teknik direktörü iken, 7 haftada 1.14 puan ortalamasına ulaşmıştı. Bu ortalama Mehmet Özdilek trarafından ise 15 maç göz önüne alındığında 1.07 olarak kendini gösterdi.

Yukatel Denizlispor’un kadrosunu rotasyonlu bir biçimde kullanan Özdilek, en fazla kaleci Adam Stackhowiak’a 15, RadoslawMurawski’ye ise 14 maçta şans verdi. Özdilek döneminde atılan 15 golün 8’ini RadowslawMurawski kaydetti.

15 maçlık dönemde Oscar Estupinan 4, Hugo Rodallega 3, Hadi Sacko2 , MustafaYumlu, ModouBarrow, Olcay Şahan ve Muhammet Özkal ise birer gol attı.

Yukatel Denizlispor’da başarılı bir dönem geçiremeyen Mehmet Özdilek’in BB Erzurumspor ile beraber ne tip bir performans sergileyeceği ise tamamen merak konusu haline geldi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!