Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Yarın Başlıyor! (Mezuniyet, Boy-Kilo Şartları Açıklandı)

Binlerce adayın merakla beklediği zabıta memuru alımı için başvuru süreci başlıyor. Zabıta memuru alımı başvuruları nasıl, nereye, ne zaman yapılacak?

Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Yarın Başlıyor! (Mezuniyet, Boy-Kilo Şartları Açıklandı)

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA 110 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK

Geçtiğimiz haftalarda Ümraniye Belediye Başkanlığı tarafından yapılan resmi duyuruda belediyenin zabıta memuru ihtiyacının karşılanması amacıyla 110 yeni personel alımı yapılacağı belirtilmiş, yine aynı duyuruda başvuru şartları, tarihleri ve diğer detaylar kamuoyu ile paylaşılmıştı.

KONTENJAN DAĞILIMI

En az lise ve dengi okullardan mezun 40 zabıta memuru alımı yapılacağına yer verilen duyuruda, herhangi alanya escort önlisans programından mezunlar için ayrılan kontenjan 30, Mahalli İdareler için ayrılan kontenjan 30, İşletme , İktisat, Halkla İlişkiler, Kamu Yönetimi gibi lisans  programlarından mezun adaylar için 10 kontenjan ayrılmış durumda. Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların T.C. vatandaşı olması, 2016 KPSS ya da 2018 KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması,  Erkek adaylar için 1.67, kadın adaylar için 160 boy şartını yerine getirmesi (Boy-kilo oranı için başvuru kılavuzunu inceleyin) gerekiyor. Başvuru formu Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek.

BAŞVURULAR 12 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK

Yarın başlayacak başvuruların 12 Ekim 2018 tarihine kadar süreceği öğrenildi. Başvuru esnasında yanınızda bulundurmanız gereken belgeler ve diğer detaylara aşağıdaki kılavuza göz atarak ulaşabilirsiniz. Kamu Personeli alımlarını yakından takip etmek, ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

BAŞVURU SIRASINDA YANINIZDA BULUNMANIZ GEREKEN BELGELER VE DİĞER DETAYLAR

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

Kaynak: KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

Zabıta memur alımları Zabıta Memuru Alımı zabıta şartları Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Yarın Başlıyor!
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!