O İlimizde 23 Yaşındaki Kıza Babası Tecavüz Etti! 'Annem Bildiği Halde Sessiz Kaldı' Anlattıkları Milyonları Şaşırttı...

GÜNDEM - 2021-02-13 13:15:47

O İlimizde 23 Yaşındaki Kıza Babası Tecavüz Etti! 'Annem Bildiği Halde Sessiz Kaldı' Anlattıkları Milyonları Şaşırttı...

Muğla Menteşe ilinde babası tarafından cinsel tacize uğrayan genç kızın yaşadıkları adeta kan donduruyor. 23 yaşındaki genç kız uzun yıllar boyunca yaşadığı cinsel tacizden dolayı 54 yaşındaki babasından şikayetçi oldu ve cinsel taciz suçundan dolayı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Muğla Menteşe ilinde babası tarafından cinsel tacize uğrayan genç kızın yaşadıkları adeta kan donduruyor. 23 yaşındaki genç kız uzun yıllar boyunca yaşadığı cinsel tacizden dolayı 54 yaşındaki babasından şikayetçi oldu ve cinsel taciz suçundan dolayı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 Odasında 1,5 ay boyunca kilitli kaldığı sürelerde ablasının da belirli aralıklarda cinsel tacize maruz kaldığını söylemesi karşısında annesi her ne kadar bu olayları bilse bile sadece sustuğunu dile getirdi.

Son iki yıldır yaşadığı cinsel taciz olayları yetmez gibi bir de silahla tehdit olaylarına maruz kalan lise yıllarındaki genç kız öz babası tarafından yaşadığı olayları anlattı. Annesine her şeyi anlatmasına rağmen düzenimiz bozulmasın diye öz annesi öz babasından yaşadığı olaylar karşısında kızının zorla susmasını sağladı.

Kardeşimin geleceğinden gerçekten çok endişeliyim…

Genç kız belirli bir yaşa geldikten sonra artık ablasının da başına benzer olaylar gelebilecek olma ihtimallerine yer verdi. Ablası ile konuşması sırasında bu olayların bir benzerini belirli aralıklar ile ablasının da yaşamış olduğunun ortaya çıkması ardından kendisinden 8 yaş küçük kardeşinin de aynı sorunları yaşayacak olmasından korktuğunu dile getirdi.

Açıklaması sırasında kendisinin şikayetçi olmaması için silahla tehdit edildiği, buna rağmen artık seni öldürürüm, kimse sana inanmaz diye yıllarca babasından cinsel istismara uğrayan genç kız kimsenin sessiz kalmaması gerektiğini anlattı.

Silah, tehdit ve ölüm…

M.G. ismindeki genç kızın avukatı Alev Öztürk konu hakkında açıklamalarda bulundu. Savcılık kapsamında başlatılan soruşturmanın ardından devam ettiğine dair bilgilendirmeler yapılırken, diğer bilgi sahibi insanların ifadelerine yer verildi. Nitelikli cinsel saldırı suçlarından tutuklanmasının talebi ile mahkemeye sevk edilen şahıs 20 Ocak tarihinde tutuklanarak ceza evine gönderildi. Muğla 2. Sulh ceza hakimliği tarafından nitelikli cinsel saldırı ve silahlı öldürmekle tehdit suçlarından dava açılmasını beklediklerine dair açıklamalarda bulunarak konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaynak : Nutuk.com.tr

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok