Müjde Faizsiz kredi fırsatı o bankadan! Mobil uygulamayı indirenlerin anında hesaplarına yatırılacak!

GÜNDEM - 2023-07-18 12:29:40

Müjde Faizsiz kredi fırsatı o bankadan! Mobil uygulamayı indirenlerin anında hesaplarına yatırılacak!

Vatandaşlar bayram öncesi faizsiz nakit imkanı sunan bankalara yöneliyor. Aylık ödeme kolaylığı sağlayan bu faizsiz nakit kredi desteği vatandaşın birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. Kampanyalar arasında müşterilerine en yüksek nakit desteğini Akbank sunmaktadır.

Vatandaşlar bayram öncesi faizsiz nakit imkanı sunan bankalara yöneliyor. Aylık ödeme kolaylığı sağlayan bu faizsiz nakit desteği vatandaşın birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. Kampanyalar arasında müşterilerine en yüksek nakit desteğini Akbank sunmaktadır.

Yeni müşteriler için geçerli olan bu kampanya 6 aya varan vade seçeneği ile sunulmaktadır. Vatandaşlar müşteri oldukları anda mobil uygulama üzerinden anında faizsiz nakit avanslarını hesaplarına aktarabiliyor. Başvurular anında onaylanmakta ve kredi başvurusu yapılması halinde bireylere faizsiz nakit avans imkanı sunulmaktadır.

Mobil Uygulamayı Hemen İndirin

Akbank mobil uygulamasını indirerek görüntülü görüşmeden hemen sonra müşteri olabilirsiniz. Müşteri olma sürecinde kredi kartı talebinde bulunursanız, başvurunuz anında onaylanır ve kredi kartı ile 15.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans çekebilirsiniz.

Akbank'ın sağladığı bu imkan ile vatandaşlar tatil öncesi birçok masrafını karşılayabiliyor. 6 aya varan vade ile 15.000 TL faizsiz nakit avans aylık 2.500 TL taksitle ödenebiliyor. Kampanyaya katılabilmeniz için kredi puanınızın belirli bir seviyede olması ve kredi kartı limitinizin 15.000 TL ve üzerinde olması gerekmektedir.

Çeşitli Kampanyalarda Sunulan

Mobil uygulama üzerinden müşteri olan müşterilere birçok farklı avantaj sunulmaktadır. Yeni müşteriler için faizsiz nakit avansın yanı sıra indirimli fatura ödeme ve yüksek chip kazanma fırsatları sunulmaya devam edilmektedir. Kazanılan puanlar ile çok uygun fiyatlara hatta ücretsiz olarak harcamalar yapılabilmektedir.

Daha detaylı bilgi için Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yeni kampanyalar web sitemiz üzerinden sizlere duyurulacaktır.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok