Avrasya anketi sonuçlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki adayın da gerisinde kaldı…

GÜNDEM - 2021-01-17 01:02:10

Avrasya anketi sonuçlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki adayın da gerisinde kaldı…

Avrasya araştırmasından gelen verilere göre yılın en çarpıcı anket sonucu şok etkisi yarattı. Anket sonucuna göre hem Ekrem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın büyük fark ile geride kalmasına neden oldular.

Avrasya araştırmasından gelen verilere göre yılın en çarpıcı anket sonucu şok etkisi yarattı. Anket sonucuna göre hem Ekrem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın büyük fark ile geride kalmasına neden oldular.

2021 yılının en çarpıcı Avrasya araştırması sonucu yayına alındı ve görenlerin şok olmasına neden oldu. Yapılan anketin sonucunda hem Ekrem İmamoğlu’nun hem de Mansur Yavaş’ın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın büyük fark ile önüne geçtikleri ve geride bıraktıkları gözleniyor.

‘’ Seçimlerde Erdoğan karşısındaki adaylara oy verir misiniz? ‘’

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında eğer Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın karşısında farklı bir aday olur ise ona oy verir misiniz sorusu yöneltildi. Soruda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın karşısına sürekli farklı isimler koyularak anket yapıldı. Bu anket sonucuna göre Ekrem İmamoğlu’na ait oy oranı yüzde 42,1 seviyesine kadar gelirken Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 37,2 seviyesinde kalmasına neden oldu.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın karşısına bu sefer de Mansur Yavaş’ın çıkması söz konusu olursa sorusu karşısında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 36,9 olurken, Mansur Yavaş’a verilir oranı yüzde 42,7 olarak belirlendi. Ortalama olarak arada on puanlık bir fark meydana geldi.

Yapılan anket oranlarına bakılırken Merak Akşener ile Kılıçdaroğlu da adeta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a çok hızlı bir şekilde yaklaşmaya devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 37,4 olarak belirlenirken Kılıçdaroğlu için verilen oy oranı yüzde 35,9 olarak gözlendi. Akşener karşısında yüzde 37,1 oy oranı alan Erdoğan; Akşener’in almış olduğu yüzde 36,4 oranı sayesinde sadece yüzde 0,7 oranında öne geçebildi.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar - Nutuk - Tanıtım Yazısı elektronik sigara