Bu bankalar kredi notu 0 olanlara 50 Bin TL kredi veriyor! Hemen internetten başvuru yapın…

EKONOMİ - 2020-08-13 13:41:03

Bu bankalar kredi notu 0 olanlara 50 Bin TL kredi veriyor! Hemen internetten başvuru yapın…

Kamu bankalarından Ziraat Bankası ve Vakıfbank, özel bankalardan ise Garanti bankası kredi notu 0 olanlara 50 Bin TL’ye kadar kredi veriyor. Kredi notu sıfır olanlara kredi veren bu bankalar, yeni kampanyalarını duyurdu. Eğer kredi notunuz düşükse ya da sıfırsa; bazı şartları sağlayarak kredi çekebilirsiniz. İşte kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar ile ilgili tüm detaylar…

Kamu bankalarından Ziraat Bankası ve Vakıfbank, özel bankalardan ise Garanti bankası kredi notu 0 olanlara 50 Bin TL’ye kadar kredi veriyor. Kredi notu sıfır olanlara kredi veren bu bankalar, yeni kampanyalarını duyurdu. Eğer kredi notunuz düşükse ya da sıfırsa; bazı şartları sağlayarak kredi çekebilirsiniz.

Kredi notunuz düşük ya da sıfır olduğu için kredi alamıyorsanız; bu bankalar sayesinde 50 bin TL kredi alabilirsiniz. Fakat kredi alabilmek için şartlara uygun olmanız gerekmekte. Bankalar, genel prosedürleri gereği yalnızca kredi notu uygun olan kişilere kredi verirler. Kredi notu yüksek olan kişiler anında kredi alabilirken, herhangi bir bankacılık işleminde bulunmayan kişilerin kredi alabilmeleri imkansıza yakın oluyor.

Ziraat Bankası Düşük Kredi Notuna Kredi

Kredi notu 0 olan kişilerin ilk tercihleri arasında Ziraat Bankası bulunuyor. Ziraat Bankasından 50 Bin TL’ye kadar düşük kredi notunuz ile kredi alabilirsiniz. Lakin sağlamanız gereken ilk şart 18 yaşında olmanız ve en az 6 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmanız. Eğer şartları sağlıyorsanız, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ya da en yakın şubesinden başvuru yapabilirsiniz. 3 ay ertelemeli kredi alabileceğiniz gibi, maaşınızı Ziraat Bankası’na taşıdığınızda da daha yüksek oranlarda kredi alabilirsiniz.

 Vakıfbank 50 Bin TL Kredi Başvurusu

Vakıfbank internet sitesi üzerinden 50 Bin TL kredi başvurusu yapabilir; ya da banka şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer daha önce herhangi bir kredi kullanmadıysanız ya da kredi notunuz sıfırsa, 12 aylık bir sigorta geçmişiniz ile kredi alabilirsiniz. Ek olarak Vakıfbank üzerinden alacağınız krediler 60 ay kadar vadeye sahiptir. Daha önce herhangi bir işte çalışmadıysanız ya da başvuru esnasında sigortanız yoksa; olumsuz yanıt alabilirsiniz. Başvuru değerlendirmesi genel olarak 1-2 saat içerisinde gelmektedir.

Garanti BBVA 50 Bin TL Kredi Başvurusu

Garanti bankasının kredi notu 0 olan kişilere “ilk kredim” adı altında bir kampanyası bulunmaktadır. Bu kampanya kapsamında maaşınıza göre kredi alabilirsiniz. Fakat başvurular yalnızca şubelerden yapıldığı için, kimlik belgenizi ve gelir belgenizi yanınızda götürmeniz gerekecektir. Eğer 3 ay kesintisiz sigortanız varsa, Garanti Bankasından 50 Bin Türk Lirasına kadar kredi alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.nutuk.com.tr/bu-bankalar-kredi-notu-0-olanlara-50-bin-tl-kredi-veriyor-hemen-internetten-basvuru-y-25610h.htm

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar - Nutuk - Tanıtım Yazısı elektronik sigara