Şiar Kılıç'ın katili kim? Tanıklar şok edici ifadelerde bulundu!

GÜNDEM - 2020-07-27 13:20:43

Şiar Kılıç'ın katili kim? Tanıklar şok edici ifadelerde bulundu!

Müge Anlı canlı yayın programında son dakika gelişmeleri yaşandı. 27 Temmuz ATV Müge Anlı yayının gündeminde olan Şiar Kılıç cinayetine ilişkin tanıklardan şok ifadeler geldi.

Müge Anlı canlı yayın programında son dakika gelişmeleri yaşandı. 27 Temmuz ATV Müge Anlı yayının gündeminde olan Şiar Kılıç cinayetine ilişkin tanıklardan şok ifadeler geldi. Şüpheli bir yangında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümünden annesi sorumlu tutuluyor. İhmal, kaza, cinayet gibi birden fazla ihtimal tartışılırken; tanıklar herkesi şok edecek ifadelerde bulundu!

Şüpheli bir yangında ölen Şiar Kılıç’ı öldürmekle suçlanan bir anne; akıl almaz suçlamalarla karşılaştı. Bu olaya ek olarak 7 ay öncesinde kaybolan tekne boyacısı, köpeğin bulduğu bir kafatası çokça tartışıldı. O kafa tasının Mehmet Ali Koran’a ait olduğu iddia edilirken; komşuları Şiar Kılıç için ne dedi? Tüm detaylar haberimizde…

Şiar Kılıç’ın Katili Kim?

Müge Anlı’da gündeme gelen Şiar Kılıç’ın ölümüne ilişkin birbirinden akıl almaz iddialar gelmeye başlıyor. 9 yaşında yangında ölen Şiar Kılıç’ın katili kim? Sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı. Anne ve üvey babasının Şiar Kılıç’ı öldürdükten sonra yangın süsü vermeleri çok konuşulan iddialar arasında.

Buse Varol Müge Anlı’yı Aramıştı

Ünlü sanatçı Alişan’ın eşi Buse Varol, Şiar Kılıç ve Annesi ile ilgili şok iddialarda bulundu! "Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!" diyen anne GülüzarAmanet'in çelişkili sözleri akıllarda soru işareti bıraktı. "Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek" diyen kadının iddiaları; stüdyoda şaşkınlık yarattı. Bu ifadelere ek olarak yayına bağlananların ifadeleri; yangın süsü mü verildi? Sorusunu akıllara getirdi.

Para Karşılığı Cinsel İlişkiye Giriyor"

Müge Anlı’nın programına bağlayan izleyicilerin iddiaları ortalığı karıştırdı. Anne GülüzarAmanet ile ilgili iddialarda bulunan bir seyircinin "Çocukları parka bırakıyor, sonra çay bahçesine gidiyor ve 10 dakikada bir başka adamlar masasına geliyor, para karşılığı birlikte oluyor..." iddiaları yeni soruları gündeme getirdi.

"Duvarlar Hep Kan Lekesiydi"

Evlerini temizleyen bir kadın, kan donduran iddialarda bulundu. "Evi temizleyen kişiyim, evde her şey kandı. Çekyat ve duvarlarda hep kan vardı. Duvarda kanlı parmak izleri vardı onları duyla temizleyebildim. Çocuklarının tuvaletini de hep çuvala yaptırmış. Zaten çocuklar yara bere içerisindeydi, evi de pisti" diyen kadın; stüdyoda gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Kaynak: ATV Müge Anlı’da ortaya çıkan cinayet! Şiar Kılıç'ın katili kim? Tanıklar şok edici ifadelerde bulundu!

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar - Nutuk - Tanıtım Yazısı elektronik sigara