Gazeteci Cüneyt Özdemir'den Olay İsmail Küçükkaya Yorumu

GÜNDEM - 2020-06-17 05:22:19

Gazeteci Cüneyt Özdemir'den Olay İsmail Küçükkaya Yorumu

Youtube yayınında İsmail Küçükkaya'nın eşine şiddet uyguladığı iddialarını değerlendiren Cüneyt Özdemir, bu konuda kendisinde bazı soru işaretleri olduğunu vurgulayarak "Acaba Fatih, İsmail Küçükkaya gibi isimleri özel hayatlarıyla mı yıpratmak istiyorlar?" sorusunu yöneltti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube'daki yayınında İsmail Küçükkaya hakkındaki şiddet iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Küçükkaya'nın gazeteciliğini zaman zaman takdir ediyorum zaman zaman da eleştirdiğini söyleyen Özdemir, yerel seçimlerde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği seçim zirvesinde eleştirdiğini hatırlatarak "İsmail bu işi beceremedi. Bu iş böyle yapılmaz demiştim. İsmail küstü bana gerçi sonra" şeklinde konuştu.

İsmail Küçükkaya'nın şiddet uyguladığı iddialarının bir anda ortaya çıkmasının kendisinde bazı soru işaretleri oluşturduğunu vurgulayan Cüneyt Özdemir, "Acaba neden? Bayram değil, seyran değil. Şimdi bakıyorsun, Fatih Portakal'ın da mesela yazlığındaki kiremitleri söküp indirmişler geçen gün" dedi.

"ÖZEL HAYATLARIYLA MI YIPRATMAK İSTİYORLAR?"

Özdemir aklıma iki seçenek geldiğini ifade ederek "Birincisi Ali Eyüboğlu bunu çok iyi niyetle yapmış olabilir. İkinci aklıma gelen acaba Fatih, İsmail küçükkaya gibi isimleri özel hayatlarıyla mı yıpratmak istiyorlar? O zaman da şu geliyor ya kardeşim bu isimler seversiniz ya da sevmezsiniz çok izleniyorlar. İsmil şu anda sabah kuşağının en çok izleneni. Fatih Portakal Ana haberlerde dizilerle Survivor'la yarışıyor. Büyük başarı. Bütün kanalları topluyorsunuz sabah haberlerini, bir tane İsmail Küçükkaya kadar izlenmiyor.Ana haberleri topladığınız zaman bir tane Fatih Portakal kadar izlenmiyor" açıklamasında bulundu.

Özdemir son olarak "Bu insanlarla mücadele edileceksei bu insalarla ilgili bir rahatsızlığınız varsa özel hayatı, yazlığındaki uyduruk bir çatıyla uğraşmak yerine bunlara alternatif yaratmak lazım. Öyle bir alternatif yaratacaksın ki insanlar onları değil sizi seyredecek. Bu kadar basit aslında formül. Yani bu tür şeyler bu insanlara hiçbir eksi getirmez" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar - Nutuk Tanıtım Yazısı Smok