Sağlık Müdürünün Katili İntihar Etti

GÜNDEM - 2020-01-12 13:59:44

Sağlık Müdürünün Katili İntihar Etti

2019 yılını son günlerinde Torbalı İlçe sağlık müdürü ve eşini öldüren, paralarını gasp eden daha sonra polisle girdiği çatışmada bir polisi ağır yaralayan tek kişilik şahıs hücresinde intihar ettiği açıklandı.

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 29 Aralık günü saat 21.30 sularında meydana gelen olayda Enver Yıldız, tanınmamak amacıyla yüzüne maske takarak, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park’ın evinin zilini çalıyor.Kapı açılır açılmaz silah doğrulan Enver Yıldız ilçe sağlık müdürüne kasanın yerini soruyor.

Olumsuz yanıt alması ile birlikte sağlık müdürüne saldırıyor. Burada bir miktar para gasp eden şahıs daha sonra 700 metre ilerde bekleyen ilçe sağlık müdürünün eşini de gasp edip ağır yaralayan şahıs kaçmaya çalışırken polis ekiplerinin müdahalesine uğruyor. Kıstırıldığı yerde bir süre polislerle çatışan Enver Yıldız bir polisi ağır bir şekilde yaraladıktan sonra yakalanıyor.

İntihar Eden Zanlı Daha Öncede İntihar Girişiminde Bulunmuş

2 kişini ölümüne bir polis memurunun da ağır yaralanmasına neden olan Enver Yıldız, sorgusunda suçlamaları kabul edip parasız kaldığını ve kullandığı uyuşturucu hapın etkisi şile gasp ve cinayetleri işlediği itiraf ediyor. Sorgu esnasında yaptığından pişman olduğunu ve kendisinin öldürmelerini yoksa bunu kendinin yapacağını belirten şahıs bundan 9 gün öncede tek kişilik hücresinde intihar girişiminde bulundu. Bunda başarılı olamayan şahıs dün akşam tek kişilik hücresinde ayakkabı bağcığı ile kendini boğarak intihar ettiği belirlendi

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok