CHP'de kurultay hareketi devam ediyor. Son imza sayısı kaç?

POLİTİKA - 2018-07-17 12:58:43

CHP'de kurultay hareketi devam ediyor. Son imza sayısı kaç?

Eski CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin örgüt gerekeni yapar demesinin ardından pazartesi imzalar toplanmaya başlanmıştı. Peki şimdiye kadar kaç imza toplandı?

CHP'de olağanüstü kurultay isteyen Muharrem İnce ekibi, düğmeye bastı. Delegeler notere giderek kurultay için imza vermeye başladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 5 kişilik Çağrı Heyeti ile Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Tüzün, “Kurultayın adı Değişim ve Dönüşüm Kurultayı olacaktır. Kurultay delegelerimiz bugün notere giderek imza vermeye başladılar. Olağanüstü kurultay için şu ana kadar toplanan imza 350'yi geçti, gerekli 625 imzaya ulaşacağımızı düşünüyoruz” izmir escort.


‘TEK ADAMA KARŞIYIZ…'

Kurultay isteyen çağrı heyeti bildirisinde ise CHP lideri Kılıçdaroğlu için ‘siyasi ömrünü tamamlamıştır' benzetmesi yapıldı. CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer'in okuduğu 3 sayfalık bildiride şöyle denildi “Tüm yetkileri eline alan tek adam rejimine karşıyız! Cesaretimizi halkın değişim talebinden alıyoruz. Partimizi Değişim ve Umut Kurultayı'na çağırıyoruz.”

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok