Maaşlar Babamın Zamanında İki Katına Çıktı

POLİTİKA - 2018-11-25 12:22:50

Maaşlar Babamın Zamanında İki Katına Çıktı

Yeniden Refah Partisi'ni kuran ve Genel Başkanlığı'nı üstlenen Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi'ni kuran ve Genel Başkanlığı'nı üstlenen Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.

"Tek başına iktidar olacağız" diyen Fatih Erbakan'ın yanında Osmanlı Padişahı Abdulhamid'in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun olması da dikkatlerden kaçmadı.

Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Erbakan partisini iktidara taşıyacaklarının sözünü verdi.

"BABAM ZAMANINDA MEMUR MAAŞLARI 2 KATINA ÇIKTI" 

Fatih Erbakan, “Milli görüşün koalisyon ortağı olduğu 40 yıldan sonra, mili görüşün tek başına iktidar olacağı  40 yılın startını veriyoruz" şeklinde konuştu.

Erbakan, babası Necmettin Erbakan döneminde memurun ve asgari ücretlinin maaşını 2 katına çıkardıklarını söyleyerek, “Denk bütçenin gerçekleştirildiğii 40 yıldan sonra bütün iç ve dış borçlarının ödeneceği 40 yılı başlatacağız" ifadelerini kullandı.

"İLK İŞİMİZ AYASOFYA'YI AÇMAK"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan " iktidara geldiğimizde ilk işimiz Ayasofya'yı açmak olacak" ifadesini kullandı.

Milli görüş akımının ilk siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi'ni sultanların kurduğunu söyleyen Fatih Erbakan, “Babam Milli Nizam Partisi'ni kurarken 'Bu partiyi sultanlar kurdu.

Bu partiyi sultan Abdulhamid Han kurmuştu' demişti. Şimdi biz de diyoruz ki milli görüşün  40 yıldaki temsilcisi olan Refah Partisi'ni Erbakan'ın kastettiği şehzademizle  kuruyoruz" açıklamalarında bulundu.

"KAVGA, İNTİKAM, ÇATIŞMA İÇİN GELMİYORUZ"

Refah Partisi'nin 20 yıl sonra vücut bulduğunu söyleyen Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak kavga için intikam için çatışma için değil, kinle hasetle hırsla yola çıkmıyoruz.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak yapılan tüm hayırlara teşekkür etmek, eksikleri tamamlamak, yanlışları düzeltmek için yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu da yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi'yle Osmanlı ruhunun geri geleceğini söyledi.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok