Erdoğan - Bahçeli Görüşmesi Sonrarı İttifak Sinyali Verildi

POLİTİKA - 2018-11-21 18:54:26

Erdoğan - Bahçeli Görüşmesi Sonrarı İttifak Sinyali Verildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasındaki görüşmeyle ilgili, "Yerelde işbirliğinde önemli aşamadayız. Olumlu bir noktadayız." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmesi sonrasında açıklamada bulundu. Çelik, "Önemli ve verimli görüşme yapıldı. Yerel seçimdeki iş  ilgili son derece olumlu noktadayız."  Çelik, liderlerin tekrar  araya geleceğini de söyledi.

KRİTİK GÖRÜŞMENİN ARDINDAN AK PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli  araya geldi. Kritik görüşme 16.00'da başladı, 16.55'te sona erdi. İki lider 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak ve i masaya yatırdı. Yerel seçimlerin kaderini belirleyecek görüşmenin ardından AK Parti adına açıklamayı Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yaptı. Çelik görümenin olumlu geçtiğini belirterek, "Memnuniyet verici görüşme. Yerel seçimlerdeki konusunda memnuniyet verici  durumdayız. Güçlü irade  kez daha teyit edildi." 

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Yerel seçimdeki iş yönelik önemli aşamaya geldik. Takvim şu şekilde ilerleyecek: Genel Başkan Yardımcıları araya gelecekler. Bu şekilde bu görüşme gerçekleştikten sonra kendi vardıkları sonuçları Genel Başkanımıza sunacaklar. Sonrasında Genel Başkanlar tekrar görüşecek. Bu konuda şimdilik söyleyebileceğim bu kadar.

"40 ADAY CUMARTESİ AÇIKLANACAK"

Cumartesi günü  tanıtım toplantısı yapacağız. Ankara-İstanbul-İzmir olmak üzere 40 şehirdeki adayları duyuracağız.

Çok olumlu aşamada olduğumuzu, daha da olumlu  aşamaya gideceğimizi ifade edebilirim.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar - Nutuk - Tanıtım Yazısı elektronik sigara