Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak? Kaos Beklenen Açıklama

Kurtlar vadisi dizisi hayranları tarafından ne zaman başlayacak olduğu büyük bir merak ile araştırılmaya devam ediyor. Ekranlarda en uzun soluklu olarak yer alan dizilerden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi dizisi hayranları ile yeniden buluşacak diye peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak? Kaos Beklenen Açıklama

Dizinin başrol oyuncularından bir tanesi olan Necati Şaşmaz; geçtiğimiz haftalarda diziye kaldıkları yerden devam edeceklerine dair sinyaller verdi. Dizi hayranları bu sinyallerden sonra merakla arayışlarına geçti. Peki, yedisinden yetmişine kadar herkesin hayranı olduğu Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman başlayacak?

Kurtlar vadisi kaos dizisinin konusu ne olacak?

Necati şaşmaz dizi hakkında geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama sırasında; ‘’ Kaos yönetimi diye farklı bir ideoloji yer alıyor. O ideoloji kapsamında dünyanın geneline kaosun hakim olup, kaos ile yönetimi meydana gelecek. Bizler de bu yönetim şeklini nasıl geride bırakabilir ve nasıl kurtulabiliriz, bu süreçlerden nasıl sağ çıkabiliriz derdini en içten şekilde anlatmaya çalışacağız. ‘’ şeklinde ifadelere yer verdi. Açıklamasının devamında; ‘’ Kaos durumları söz konusu olduğu zaman ellerimizden neler alınacak, nelere karşı savaşma durumunda karşı karşıya olacağız, genel olarak nelerden muzdarip kalabiliriz, hikaye genelinde seyircilere bunları aktarmaya çalışacağız. ‘’ ifadelerini ekledi. Dizi devam edecek iddialarına da yanıt verdi. Bu anlarda; ‘’ Yakın coğrafyamıza bakılacak olduğu zaman, körfezlerden bu civarda yer alan ülkelere, siyasi alanlardan coğrafi denklemlere kadar bizlerin nerede olacağı, nerede durmak zorunda kalacağı neler yapabileceğimiz etkili oluyor. Bunların tamamını en ince ayrıntısına kadar irdeleyecek hikayelere yer vereceğiz. Global kapsamda Myanmar’dan tutun Afganistan ve hatta Amerika sınırlarına kadar uzanmakta olan hikayelerin yer alacağına dair müjdeli haberi şimdiden verebilirim. ‘’ ifadeleri ile yanıtlamıştı.

Geri dönüşe sayılı zaman mı kaldı?

Kurtlar vadisi dizisi yeniden ekranlara gelecek diye iddialar yer almaya devam ederken kurtlar vadisi kaos dizisi gerçekten de ekranlara gelecek mi daha Pana Film tarafından net bir açıklama yapılarak doğrulaması yapılmadı. Bir yandan da ünlü gazeteci Birsen Altundan; Show TV kanalı ile bir görüşme yaptığını ve kanalın dizi ile herhangi bir görüşme yapmamış olduğunu dile getirdi.

Çiğdem Batur’dan beklenen açıklama…

Yıllar öncesinde kurtlar vadisi dizisinde Savcı Leyla karakteri ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Batur; ‘’ Kurtlar vadisi dizisi için sen de geri dönecek misin diye kendisine yöneltilen soru için bu konu için yapılan her haber içinde benim de adım var ama haberin doğruluk payı yok. ‘’ sözlerine yer vermişti.

Bir yandan da TV100 tarafından Birsen Altuntaş yaptığı açıklama sırasında da; Show TV kanalı ile bir görüşme yaptığını ve kanalın dizi ile herhangi bir görüşme yapmamış olduğunu dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!