Ünlü sanatçı Ayşe Mine gözyaşları ile Demet Akalın'a seslendi!

Türk sanat müziği sanatçıları Ayşe Mine ve Onur Akay, SMA'lı Defne bebek için ünlü popçu Demet Akalın'a seslendiler.

Ünlü sanatçı Ayşe Mine gözyaşları ile Demet Akalın'a seslendi!

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'in Edremit ilçesi'nde yaşayan SMA hastası Defne bebeğin, tedavisi için iş yerine bırakılan yardım kutusunun çalınması gündeme gelmişti. Hırsızlık olayı sosyal medyada büyük bir tepki çekerken, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yardım kutusunu çalanlar ise kısa sürede yakalanmıştı.

"Anne Sözünü Duymak İstiyorum"

Türk sanat müziği sanatçıları Ayşe Mine ve Onur Akay ise Defne bebek için Instagram'da canlı yayın yaptı. Yayına katılan SMA'lı Defne bebeğin annesi, "Bende anneyim ve kızımın ağzından bir kere anne sözünü duymak istiyorum." deyince Ayşe Mine ve Onur Akay gözyaşlarına boğularak Demet Akalın'a seslendi. Mine, "Sevgili Demet Akalın, o bir anne, çocuğuna çok düşkün bir anne. Demet'ciğim, yavrum, haydi sende yayın yaparsan bebeğimize çok güzel katkıların olur." ifadelerini kullanırken Akay, "Bir kanser hastası vardı. Bir kız, çok küçük yaşlarda. Dedi ki bana ben bir tek Demet Akalın'ı görmek istiyorum. Ben de yazdım Demet hemen hastaneye gitti. Onun yüreği çok güzeldir." dedi.

Edremit'te  'Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1' hastalığına yakalanan Defne bebeğe teşhis 6 aylıkken konuldu ve bu sürede bebeğin 4 kez kalbi durdu. Burnundan midesine kadar giden bir hortumla beslenen Defne bebeğin, 2 yaşına gelmeden yurt dışında uygulanan gen tedavisini olması gerekiyor. İlaç ve tedavi masrafının ise yaklaşık 2.3 milyon dolar olduğu biliniyor. Defne bebeğin ise bu parayı toplaması için az bir zamanı kaldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!