İrem Derici: ‘Kendimi tatmin ederken anneme yakalandım’

Her zaman dobralığı ve açık sözlülüğü ile gündemde yerini alan İrem Derici Exxen platformunda yayın hayatına başlayan Konuşanlar programında konuk olarak yer aldı. Üniversite yılları sırasında yaşadığı bir anısını anlatırken herkesi şok etkisine soktu.

İrem Derici: ‘Kendimi tatmin ederken anneme yakalandım’

Üniversite hayatına devam ederken cinsel içerikli videolar izleyerek kendisini tatmin ettiği sırada annesine yakalandığını söylemesi ardından herkesi şaşkına çevirdi.

İlk olarak youtube üzerinde yayın hayatına başlayan ve ardından Exxen platformuna geçen Hasan Can Kaya sunuculuğunda yapılan Konuşanlar programına bu bölümde İrem Derici konuk oldu ve herkesi şok etmeyi başardı.

Karşımda annemi gördüğüm an sadece bakakaldım…

Her sözü ve yaptığı ile kendinden bir hayli söz ettirmeyi başaran açık sözlü ünlü şarkıcı İrem Derici; özel hayatı hakkında yapmış olduğu itiraf ile de herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Üniversite yıllarında odasında cinsel içerikli film izleyerek kendisini tatmin ettiği sürede odasına annesi girdi. Annesine yakalanan ünlü şarkıcı odasının bu sürelerde kapısını tam kapatmayıp aralık bırakmasından dolayı annesinin girerek o manzarayı görmesinin ardından gözlerini far görmüş tavşan gibi açılıp bakakaldığını itiraf etti. O anlarda annem de bana bakakaldı ve sonra bir anda oradan kaçtı ifadelerine yer verdi.

Hasan Can Kaya; İrem Derici’nin bu itirafını duymasının ardından en ufak bir şey diyemeden sadece seyircilerden alkış istedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!