Hekimoğlu dizisinde kimsenin aklına gelmeyen aşk gerçek mi oluyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu haftaki bölümünde yaşananlar herkesi şok etkisinden bıraktı. Dizide kimsenin aklına gelmeyen bir olay doğuyor. İkinci sezona güçlü bir şekilde giriş yapan Hekimoğlu dizisinde bir anda alevlenen aşk herkesi şaşkına çevirecek. İşte merak edilen o aşk...

Hekimoğlu dizisinde kimsenin aklına gelmeyen aşk gerçek mi oluyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu; bu salı akşamı da iddiasını koruyor. Başrollerinde yer alan;

1. Timuçin Esen

2. Ebru Özkan

3. Okan Yalabık

4. Kaan Yıldırım

5. Damla Colbay

6. Aytaç Şaşmaz'ın yer alıyor olduğu dizide, bu hafta ekranlara gelecek bölümde herkesi şok edecek. Yayına alınan fragmanda akıllara dahi gelmeyen bir aşkın filizleniyor olduğu ortaya çıkıyor.

Hekimoğlu dizisinde neler oluyor?

23. bölümü ile ekranlara gelecek olan Hekimoğlu, bu bölümünde herkesi şaşkına çevireceğe benziyor. Yayınladığı iki fragman ile de Emre ve Zeynep arasında meydana gelen aşk giderek artmaya devam ediyor. İzleyiciler daha farklı karakterlerin yakınlaşmasını beklerken bu iki karakterin aşkı daha çok artmaya başlıyor. Yayınlanan fragmanda iki karakter arasındaki aşk kıvılcımları her an daha da çok artmaya devam ediyor.

Hekimoğlu dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelirken İpek ve Ateş arasında yakınlaşmalar izleyiciler tarafından daha çok bekleniyordu. Fakat yakınlaşmanın Zeynep ile Emre arasında olması dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu süreçlerde İpek; Ateş’in yaptığı garip hareketler karşısında şüphelenmeye devam ediyor. Orhan’a aklına takılan tüm soruları sormaya devam ederken, Orhan’dan da istediği yanıtları alamıyor. İpek açısından Ateş ve Selin’in bu kadar çok görüşüyor olması normal değildir. Orhan konu için Ateş’i uyarmayı seçiyor.

Dizinin 23. bölümünde Ateş ve İpek arasında her ne kadar yakınlaşma olması bekleniyor olsa bile maalesef ki yakınlaşma Zeynep ve Emre arasında oluyor. Aralarındaki yakınlaşmanın giderek büyümesi, bir birlerine karşı olan bakışlarının daha samimi ve içten bir hal alması dikkatleri çekiyor.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!