Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor. Bu akşam yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi ise Nisa Bölükbaşı oldu. Peki, Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte merak edilenler...

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

Tv8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor 2020 gönüllüler yarışmacısı Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları merak edilirken yarışma programında her geçen gün rekabet daha da artıyor. Final heyecanının yaklaşmasıyla izleyici kitlesi daha da artan Survivor'da yarışmacılarından Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar ise sosyal medyanın diline düşünce yarışmacı hakkındaki detaylar araştırma konusu haline geldi. Yeni bölüm başlayınca Nisa'nın hayatı ve biyografisi gibi detaylar araştırılmaya başlanıyor. Yarışmacılar arasında genç yaşına rağmen zorlu parkurlarda başarı sağlayan ve sportif vücuduyla dikkat çeken 'Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç?' sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Peki, Survivor'da Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor 2020 ünlüler gönüllülerde adada hayatta kalma mücadelesi giderek zorlaşırken finale doğru yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Aksiyon ve macera dolu programın gönüllüler yarışmacısı Nisa Bölükbaşı hayatı ve biyografisine haberimizin devamından erişebilirsiniz.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR MESLEĞİ NEDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ ?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programında Survivor'da elenen isim Perviz olarak açıklandı.

SURVİVOR SMS OYLAMASI

Survivor SMS oylaması sonuçları belli oldu. Yarışmada Mert ve Ersin eleme potasına girdi. En az SMS oyunu alan Perviz yarışmaya adaya veda eden isim oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!