Şevval Şahin, Marcus Aral'la aşk mı yaşıyor!

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, bir yıl birliktelik yaşadığı İngiltere'de tanıştığı Pakistanlı sevgilisinden ayrıldıktan sonra Survivor Yiğit Marcus Aral'la yeni bir aşka yelken açtı. İkiliyi sosyal medya paylaşımları ele verdi.

Şevval Şahin, Marcus Aral'la aşk mı yaşıyor!

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Pakistanlı sevgilisinden ayrıldıktan sonra sürpriz bir isimle yeni bir aşka yelken açtı.

Şevval Şahin, bir yıl aşk yaşadığı Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani'den geçtiğimiz eylül ayında ayrılmıştı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; 21 yaşındaki güzel, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen, yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşamaya başladı.

Miami'de tatil yapan çiftin beraberliği Yiğit Marcus Aral'ın sevgilisini çektiği videoyu Instagram hesabından yayınlamasıyla ortaya çıktı.

Yiğit Marcus Aral Survivor 2018'e Gönüllüler takımından katılmış nacak adada üç hafta kalabilmişti. Adriana Lima'nın kendisine verdiği destekle dikkatleri üzerine çeken Marcus üçüncü haftanın ilk eleme konseyinde Survivor'a veda etti.

Miami'de tatile çıkan 2018 Miss Turkey Güzeli, Instagram'da paylaştığı videolarıyla adeta ABD'li model Kendall Jenner'a meydan okumuştu.

Bahamalar tatilinden bikinili pozlarıyla gündem olan Kendall'ın paylaşımları, yaklaşık 10 milyon beğeni almıştı.

Genç güzel, Syed Amir Ali Kirmani ile ilişkisine dair, "Yarışmaya katılmam için çok destek verdi, başarılı olmamı istiyor. Beni hiç kıskanmıyor" demişti.

Şevval Şahin kimdir?

Mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 yılında dünyaya geldi. Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde Miss Turkey'de yarışan Şevval Şahin, 2018 sezonunun birincisi oldu.

Eski hali ve şimdiki hali arasında epey fark bulunan Şevval Şahin, takipçiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra estetik tartışmalarıyla gündeme gelen Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti ancak ilk 30'a giremedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!