Güzel Oyuncu Damla Colbay Instagramı Salladı

Hekimoğlu dizisinin Doktor Zeynep'i cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Instagram hesabında 460 bin takipçisi olan Colbay, sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor ve cesur pozlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Güzel Oyuncu Damla Colbay Instagramı Salladı

Altın Küre ödüllü House M.D'nin Türkiye uyarlaması olarak ekran macerasına başlayan dizinin Doktor Zeynep'i gerçek hayatta da böyle soğuk mu dersiniz

27 yaşında olan güzel oyuncu Damla Colbay, dizide takındığı ciddi maskenin aksine gerçek hayatta özgürlüğüne düşkün ve oldukça cesur.

Instagram hesabında 460 bin takipçisi olan Colbay, sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor ve cesur pozlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Instagram hesabında sık sık fotoğraflarını yayınlayan Colbay'ın her pozuna yorum ve beğeni yağıyor.

Daha çok cesur paylaşımları ile dikkat çeken oyuncunun bu pozu ise takipçilerini ikiye böldü. İç çamaşırı giymeden verdiği derin göğüs dekoltesi olay oldu. Bazı takipçileri çok güzel olduğunu söylese de bu pozun ucuz durduğu söyleyen takipçiler de çok oldu.

Güzel oyuncunun dikkat çeken pozuna gelen yorumlardan bazıları şöyle: "Sen de değişen taraf oldun. Yazık üzüldüm", "Şu frikiğe bakın hiç olmadı"

Zeynep Can karakterini canlandıran oyuncu Damla Colbay'dır. 1993 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olan Damla, ilk dizisi 'Kara Para Aşk' dizisindeki Demet karakteri ile olmuştur.

2015 yılında ise 'Hayat Mucizelere Gebe' isimli dizi ile devam etmiştir. 'İçerde' isimli dizi ile tanınırlığını arttırmıştır.

Hekimoğlu'nun en sevilen karakterlerinden Doktor Zeynep, dizinin en merak edilen kişilerinden biri. Ateş'in ekibinden olan Zeynep Can, bağışıklık sistemi uzmanıdır. Kadınlığını ciddiyetinin arkasına gizlemektedir. Hastalarla ilişkisi çok iyidir. Hatta çok fazla iyidir. Onlarla aşırı fazla bağ kurar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!