Sıla ve Hazer Armani Evliliğinin Ayrıntıları Belli Oldu

Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta belli eden ve birlikte yaşayan Sıla ve Hazer Armani çiftinin düğünlerinin ayrıntıları belli oldu.

Sıla ve Hazer Armani Evliliğinin Ayrıntıları Belli Oldu

Sıla Ahmet Kural ile yaşadığı çalkantılı birliktelik sonrasında aradığı mutluluğu Türkiye’nin en popüler şeflerinden biri ola n Hazer Armani’de bulmuştu. Birlikte çok mutlu olan çift bir süre sonra aynı evde yaşamaya başladılar. Geçtiğimiz haftalarda ikilinin evlilik kararı aldığı iddia edilmişti.

Hatta bu evliliğin bu senli acil ve plansız bir şekilde gerçekleşmesinde Sıla’nın hamile olduğu iddiaları yoğun bir şekilde dillendiriliyor. İkilini bu sürpriz evliliğini ayrıntıları ise düğüne 2 gün kala netleşti. Sıla ve Hazer Armani çiftibu pazartesi Nişantaşı’ndaki Alancha’da yapacakları düğünle evlenecekleri netleşti. Bu sürpriz düğüne isesadece çiftin yakınlarının davet edildiği bilgisi edinildi.

Düğün Törenine Basın Mensupları Alınmayacak

Sıla ve Hazer Armani çiftinin düğünü ile ilgili netleşen diğer ayrıntılara göre düğüne davetli sayısı kısıtlı olup basın mensuplarının düğüne katılmasına izin verilmeyeceği açıklandı.

Sadece basın mensupları düğünde önce çok kısa görüntü alabilecekleri iletildi. Ayrıca düğüne sanat ve magazin camiasından kimsenin davet edilmediği sadece Sıla’nın çok yakın bazı dostları ile aile yakınlarının düğünde olacağı bilgisi paylaşıldı. Çiftin düğünden sonra bir süreliğine balayı için yurt dışına çıkacağı bilgisi verildi. Sıla’nın hamile olup olmadığına ilişkin hala net bir bilgiye ise ulaşılmadığı belirtiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!