Youtuber Enes Batur’un İnanılmaz Değişimi

11,5 milyon abonesi ile Türkiye’nin açık ara en çok takipçisi olan Youtuber Enes Batur’un görsel anlamda değişimi şaşkınlık yarattı.

Youtuber Enes Batur’un İnanılmaz Değişimi

11,5 milyon abonesi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en ünlü video içerik hazırlayıcılarından olan Enes batur kendi Youtube kanalında paylaştığı video ile görsel anlamda değişimini ortaya koydu. Ünlü Youtuber’un bu videosu sadece bir günde 2 milyon izleyici sayısını geçti. 

Son dönemde kendisini spora veren ünlü fenomen bu süreç sonunda kavuştuğu kaslarını paylaştığı videosunda yayınladı. Enes Batur2un göbekli fotoğrafları ile kaslı videosu karşılaştıranlar ise aradaki farka inanamadıklarını belirttiler. Enes Batur’un bu yeni videosu için 4 aylık süreç boyunca ünlü spor hocaları eşliğinde spor yaptığı ifade ediliyor.

İranlı Spor Eğitmeni İle Birlikte Çalıştı

Enes Batur bu 4 aylık zor ve yıpratıcı süreçte kendisini İranlı spor eğitmeni Meisam Sharifi ile çalıştığını belirtti. Paylaştığı videoda neredeyse vücudunda bir gram yağ kalmadığı görülen ünlü fenomenin geçirdiği evrim sporun önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Ünlü fenomen konu ile ilgili yaptığı açıklamada 4 ayın zorlu geçtiğini fakat işin sırrının azimli olmak ve aynı zamanda yediklerine dikkat etmek olduğunu belirtti. Enes Batur kaslarının ön planda olduğu vücut değişimi videosundan sonra bu süreçte yaptığı beslenme tekniklerini anlatacağı yeni bir videoyu yakında takipçileri ile buluşturacağını ifade etti.

Kaynak : SanalAjans

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!