Bedellide 21 Gün Şartı Kalkıyor Mu!

24 Haziran Seçimlerine Bedelli Askerlik vaadi ile giren iktidar partisi seçimlerden zaferle çıktıktan sonra ilk icraat olarak beklenen Bedelli Askerlik yasasını çıkardı. Bedelli Askerlik yasasının Resmi Gazete yayımlanması ile birlikte tartışmalarda alevlendi. 21 Gün temel askerlik eğitimi şartının konulduğu bedelli askerlik yasasına sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Yaklaşık olarak 7 milyon vatandaşın askerlik ile ilişiği bulunuyor ve bu vatandaşlar bedelli askerlikte 21 gün şartı kalkacak mı sorusunu soruyor...

Bedellide 21 Gün Şartı Kalkıyor Mu!

24 Haziran Seçimlerine Bedelli Askerlik vaadi ile giren iktidar partisi seçimlerden zaferle çıktıktan sonra ilk icraat olarak beklenen Bedelli Askerlik yasasını çıkardı. Bedelli Askerlik yasasının Resmi Gazete yayımlanması ile alanya escortlikte tartışmalarda alevlendi. 21 Gün temel askerlik eğitimi şartının konulduğu bedelli askerlik yasasına sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bedelli Askerlik 15 Bin TL ücret ve 21 gün temel askerlik eğitimi şartı kapsamında başvuru yapmak için yaşı tutan vatandaşlar 21 günlük eğitim süresine tepki gösteriyor.

Ailesinde hasta olduğu için veya işini bırakıp gidemeyecek durumda olduğu için bedelli askerlik kanunundan faydalanmak isteyenler 21 gün şartıyla adeta şok oldular. Para vererek askerlik hizmetinden muaf olmayı bekleyen yaklaşık 7 milyona yakın vatandaş her halukarda 21 gün askerlik yapacağını öğrenince sosyal medyadann tepkilerini #21GünVarsaOyYok etiketi altında paylaşıyorlar.

Bedelli Bedelli Askerlik Bedelli Askerlik celp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!