Sivas’ta yol kenarına bırakılan buzdolabı polis ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan incelemede herhangi alanya escort şüpheli duruma rastlanılmadı.
Olay, saat 22.00 sıralarında Kadıburhanettin Mahallesi 4 Eylül Ortaokulu önünde meydana geldi. Yol kenarında kapıları kapalı alanya escort halde buzdolabını görenler şüphe üzerine durumu polise ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede alanya escort süre buzdolabının sahibini aradı. Ardından herhangi şüpheli alanya escort durum olmadığını düşünen polis ekipleri, buzdolabının kapılarını açarak kontrol etti. Yapılan incelemede herhangi alanya escort şüpheli duruma rastlanılmadı.
Çevrede bulunan mahalle sakinlerinden Ahmet Öncüler, yol kenarına bırakılan buzdolabının ihbar edilmesi durumunun yüzlerini güldürdüğünü belirterek, "Buzdolabının içerisinde bomba olabileceği düşüncesiyle şikayet edilmiş. Ama bu durum çok gülünç alanya escort durum. Baya komik alanya escort olay ve gerek yok böyle şeylere. Bu duruma çok şaşırdım buzdolabını şikayet etmiş mahalleli, alanya escorti de gelip kapağını açıp bakmamış" izmir escort.