“Payitaht Abdulhamid” dizisinin oyuncuları Şanlıurfa’ya geliyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin’in girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla “Payitaht Abdulhamid” dizisinin danışman ve oyuncuları Şanlıurfa’ya geliyor..

“Payitaht Abdulhamid” dizisinin oyuncuları Şanlıurfa’ya geliyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin’in girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla “Payitaht Abdulhamid” dizisinin danışman ve oyuncuları Şanlıurfa’ya geliyor.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında, organizasyonun Şanlıurfa halkı ile buluşması için yoğun emek harcayan Yılmaztekin, protokol konuşması yaparak etkinliğe destek verecek.
Programda dizinin konsept danışmanı Selman Kayabaşı, Sultan 2. Abdülhamid Han’ın torunu ve dizi danışmanı Orhan Osmanoğlu, dizi oyuncuları Bahadır Yenişehirlioğlu ve Duygu Gürcan da halk ile sohbet etme imkanı bulacak.
Vefatının 100. yılı sebebiyle Sultan Abdülhamid Han’ın hatırasını yaşatmak ve daha geniş kitlelere anlatmak amacıyla söyleşi, şiir ve kitap hediyesi gibi kültürel buluşmaların yer alacağı organizasyon, 15 Mart Perşembe günü saat 20.00’da Esentepe Mahallesindeki Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Sultan Abdülhamid’in hayatı, misyonu, hizmetleri ve mücadelesinin dizinin senaristleri ve danışmanları tarafından anlatılacağı etkinliğin halk tarafından merakla ve sabırsızlıkla beklendiği belirtildi.
Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin organizsaynla ilgili açıklmasında, "Şehrimizin tanıtımına katkıda bulunacağı kesin olan bu organizasyonun, cennet mekan Abdülhamit Han’ın özellikle gençler tarafından daha iyi anlaşılmasına önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Milletvekili Yılmaztekin, tüm Şanlıurfa’lıları bu organizasyona davet etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!