Samsun Gasp davasın'da ceza yağdı

Samsun’da gittiği kadının evinde 2 kişi tarafından parası ve cep telefonu gasp edilen şahsın şikayeti üzerine yargılanan 3 kişiye ceza yağdı..

Samsun Gasp davasın'da ceza yağdı

Samsun’da gittiği kadının evinde 2 kişi tarafından parası ve cep telefonu gasp edilen şahsın şikayeti üzerine yargılanan 3 kişiye ceza yağdı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi’nde Mart ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.S.(29) adlı kadın H.B.(31) adlı şahsı evine davet etti. H.B.’nin, gittiği kadının evinde yan odada beklediği iddia edilen K.T.(43) ve yeğeni F.T.(17) tarafından cep telefonu ve 300 lira parası gasp edildi. Şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri, K.T. ve F.T.’yi gözaltına aldı. Olaydan sonra tutuklanan K.T. ve F.T. yargılama aşamasında tahliye oldu. Haklarında gasp ve hürriyeti tahdit suçlarından dava açılan F.S. adlı kadın ile K.T. ve F.T.’nin yargılanmaları sona erdi.
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında K.T ve F.S. adlı kadın "gasp" suçundan 7 yıl 2 ay 7 gün, "kişiyi hürriyetinden alıkoymak" suçundan da 3 yıl 4 ay hapis cezası olmak üzere toplam 10 yıl 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Yaşı küçük olan F.T. ise "gasp" suçundan 4 yıl 9 ay 23 gün, "kişiyi hürriyetinden alıkoymak" suçundan da 2 yıl 2 ay 20 gün olmak üzere toplam 7 yıl 13 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!