Kıskançlık Krizine Giren Cani Koca, Eşinin ‘Genital Bölgesine Demir Çubuk’ Sokarak Öldürdü!

Diyarbakır’da gerçekleşen olayda, kıskanç koca eşini demir çubukla katletti. Çocukların şahit olduğu cinayette ifade veren koca kadının kafasına vurduğunu ve öldükten sonra çubuğu genital bölgesine soktuğunu iddia etti.

Kıskançlık Krizine Giren Cani Koca, Eşinin ‘Genital Bölgesine Demir Çubuk’ Sokarak Öldürdü!

Diyarbakır’da gerçekleşen olayda, kıskanç koca eşini demir çubukla katletti. Çocukların şahit olduğu cinayette ifade veren koca kadının kafasına vurduğunu ve öldükten sonra çubuğu genital bölgesine soktuğunu iddia etti.

Fakat yapılan otopsi sonucunda kadının demir çubuk nedeni ile öldüğü tespit edildi. Hapis cezasından kaçmak için deli taklidi yapan katil koca, aldatılıyorum diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Kulp ilçesinde gerçekleşen cinayet 4 ay önce gerçekleşti. Jandarmaya teslim olan koca, eşini yaraladığını ve ölmüş olabileceğini ifade etti.

Kadın İşkence Görmüş

Adamın jandarmaya gelmesinden sonra kadının yaşama ihtimaline karşın eve giden jandarma ekipleri, kadını buldu. Kadın bulunduğunda üzerinde bir battaniye vardı ve ağzında büyük bir bant bulunuyordu. Kadının önce ağzının kapatıldığı ve sonrada öldürüldüğü tespit edildi. Kadının kolları da bantlanmıştı.

Jandarma ekipleri kadının bedenini bulduktan sonra ambulansı aradı ve kadının bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Rapor sonucunda ise kadının ensesinde 4 cm büyüklüğünde bir kırık bulunduğu, saçlarında ve kafasında kan birikmesi olduğu, boynun ve vücudunun diğer bölgelerinde ise morluklar olduğu belirlendi.

Demir Çubukla Öldürmüş

Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan rapora göre kadının kollarında ve bacaklarında tükenmez kalem izleri bulundu. Bedenin genital bölgesine demir çubuk sokularak öldürüldüğü belirlendi. Raporun içerisindeki bilgilere göre kadının el ve ayaklarının bağlandığı da tespit edildi. Belirlenen sonuca göre ise kadının ölüm nedeni başa aldığı sert darbe değil, genital bölgesine demir çubuk sokulması olduğu açıklandı.

13 yıldır evli olan kadın ile katil kocanın iki çocuğu bulunuyordu. Cinayet ise çocukların gözü önünde gerçekleşti. Başka birisi ile sevgili olduğunu iddia ederek karısını öldürdüğünü söyleyen koca, deli numarası yaparak ceza almamak için uğraştı. Ancak alınan rapora göre kıskanç katil kocanın akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edildi.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!