Genç kıza otogarda tuzak kurdular! Önce uyuşturucu verip, sonra tecavüz ettiler!

Sabah gazetesinden gelen bilgilere göre 15 Temmuz demokrasi otogarında akıl almak bir olay meydana geldi. Otogara iş aramak için giden daha 18 yaşında ve hayatının baharında olan genç kız otogarda yaşamına devam eden bir adam ile karşılaştı.

Genç kıza otogarda tuzak kurdular! Önce uyuşturucu verip, sonra tecavüz ettiler!

İş konusunda kendisine yardım edeceğim diyerek kandırdı ve kaldığı boş odaya kızı götürdü. Burada genç kıza ilk olarak zorla uyuşturucu madde verdi, bununla da yetinmeyerek ardından da cinsel istismarda bulundu. Bu durum karşısında mağdur olan genç kız polislerin denetim yaptığı sırada yaşamak üzere olduğu cani dolu anlardan kurtuldu. İşte, genç kızın başına gelen talihsiz olaylar zincirlemesi…

Daha 18 yaşında ve hayatının baharında olan E.K. ismindeki genç kız iş aramak için otogara gitti ve 16 Kasım günü hayatının şokunu ve en kötü gününü yaşadı. 30 yaşındaki Sedat ismindeki otogarda yaşamına devam eden şahıs kıza iş bulmasından yardımcı olacağına dair kandırdı ve kızı evine götürdü. Burada önce kıza zorla uyuşturucu veren şahıs tecavüz etmek üzere yeltendi ve kısa tecavüz etti. Yerde yarı çıplak olarak yattığı sırada denetimde olan polisler tarafından genç kız bulundu.

Mağdur kızı polisler buldu…

Uyuşturucu etkisine alınan daha küçücük bir beden olay yerinde cinsel istismara uğradı. Yarı baygın olan kıs ertesi gün içerisinde polisler tarafından yapılan denetleme sırasında yerde yarı çıplak bir halde üzerinde battaniye örtülü olarak bulundu. Oda içerisinde uyuşturucu madde ele geçiren polislerden genç kız yardım istedi. Hastaneye kaldırılan kızın tedavisi ederken zorla uyuşturucu verip tecavüz eden edem hakkında şikayetçi oldu. Fakat bu şahıs suçlamaların hiçbirini kabul etmedi.

Uyuşturucu madde verdi…

Sabah gazetesinden gelen bilgilere göre savcılık tarafından yürütülen soruşturma sırasında adli kontrol şartı ile serbest kalan şahıs için iddianame hazırlandı. Genç kıza zorla uyuşturucu vermesi ve zorla tecavüz etmesi ardından kızın artık kendini savunacak bir gücü dahi kalmamıştı. Olay yerinde ayrılma, kendisine engel olmak, hürriyetinden alı koymak üzere birçok suç girişiminde bulundu. Ağır ceza mahkemesi tarafından 25 yıla kadar hapis cezası istenen şahıs yargılanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!