O ilimizde akıllara durgunluk veren olay! 12 Kadına Önce Tecavüz Ettiler, Yetmedi Silah Zoruyla Kaçırıp Fuhuşa Zorladılar…

Konya ilinde 12 kadını silah zoru ile kaçırıp, öldürmekle tehdit ederek fuhuş yaptırmaya zorlandığı ortaya çıktı. Olayın başında yer alan biri kadın beş kişi çıkarılmış oldukları mahkeme tarafından tutuklandı.

O ilimizde akıllara durgunluk veren olay! 12 Kadına Önce Tecavüz Ettiler, Yetmedi Silah Zoruyla Kaçırıp Fuhuşa Zorladılar…

Konya ilinde 12 kadını silah zoru ile kaçırıp, öldürmekle tehdit ederek fuhuş yaptırmaya zorlandığı ortaya çıktı. Olayın başında yer alan biri kadın beş kişi çıkarılmış oldukları mahkeme tarafından tutuklandı.

Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda fuhuş şebekesi ile ilgili akıllara durgunluk veren gerçekler ortaya çıktı. Fuhuş yapan kadınlar silah zoru ile kaçırılıp, ölümle tehdit edilerek zorla yaptırdıklarını öne sürdüler. Tecavüze uğradıklarını ifade eden kadınlar başlarına gelenleri teker teker anlattılar. Bir yandan da fuhuş çetesini arayarak randevu alan müşteriler için kadınların fotoğraflarının yer aldığı katalogların gönderildiği gelen bilgiler arasında. Merak edilen tüm detaylar...

İl emniyet müdürlüğü asayiş şubesine bağlı olarak yer alan ahlak büro amirliği, genelinin yabancı uyruklu kadın olduğunun tespit edilmesinin ardından kadınlar için özel olarak kiralanan apart dairelerinde para karşılığında fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı.

Şüpheliler için yapılan operasyon tam 2,5 ay devam etti. Polis ekipleri 5 farklı alanda 3 gün önce eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sırasında; Tahir A. (40), Osman A. (40), Deniz U. (41), Recep Ö. (29) ve Özbekistan uyruklu ShakhnozaIsroılova (24) gözaltına alındı. Fuhuşa zorlanan 1'i Türk 11'i Özbek toplam 12 kadın kurtarılmasının ardından adreslere yapılan arama sırasında 2 tanesi ruhsatsız olmak üzere tabanca, 23 adet fişek, 4 gram esrar ile beraber 8 adet cep telefonu bulundu.

Kadınların kafasına silah dayayarak fuhuş yaptırdılar…

Gözaltına alınan şüphelilerin haklarında yapılan iddiaları kabul etmediği bilgisi gelirken mağdur olan kadınlar bu isimlerden şikayetçi olarak her şeyi deşifre ettiler. 12 kadının silah zoru ile kaçırılıp, ölüm ile tehdit edilmelerinin ardından tecavüze uğrayarak fuhuşa zorlandıkları ortaya çıktı. Bu kadınların zaaflarından faydalanarak bu tarz şeyler yaptıkları açıklandı

Müşterilere özel katalog…

Kadınlara ait resimlerin yer aldığı katalog şüphelileri arayarak randevu alan şahıslar tarafından gönderiliyordu. Müşteriler katalog üzerinden hangi kadını seçerse müşteriye o kadın gönderiliyor ve zorla fuhuş yaptırılıyordu. Eğer polis baskını olursa müşterilerin polise karşı bir şey anlatmaması için tembihlemeler yapılırken her şeyi takma isim ile yaptırdıkları ortaya çıktı.

Önce kadınların güvenini kazandılar…

Özbekistan uyruklu şahıslardan biri özellik ile kendi ülkesinden gelen kadınlara yanaşarak ilk olarak onların güvenini kazanıyor. Bunun ardından kadınların pasaportlarını ellerinden alarak zorla fuhuşa mecbur bırakılıyor.

Mağdur olan kadınların deport işlemleri yapılması için il göç idare merkezine teslimleri yapılırken emniyette olan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler. Mahkeme tarafından fuhuşa teşvik, aracılık, yer temin etme, kadınları zorlama, cinsel saldırı, tehdit ile uyuşturucu kullanma suçları ile tutuklandılar.

Kaynak : Nutuk

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!