İŞKUR müjdeyi verdi! Evlere paketleme işi verilecek… Başvuru formu yayımlandı…

Yaşanan zorlu günlerde en gözde işler arasında evde paketleme işi bulunuyor. Evden herkes oturduğu yerden para kazanmak isterken daha çok kadınlar tarafından tercih ediliyor. İŞKUR desteği ile gelen evde paketleme işi başvuruları sırasında neler yapılması gerekiyor ve hangi şartlar aranıyor sizler için derledik.

İŞKUR müjdeyi verdi! Evlere paketleme işi verilecek… Başvuru formu yayımlandı…

Ev kadınlarının da bu kapsamda çalışma hayatına katılarak hane ekonomisine katkı sağlaması için İŞKUR destekli gelen evde paketleme işleri nasıl yapılacak? İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılacak ve hangi şartlar aranıyor? Hangi firmalarda personel alımları devam ediyor? Evde paketleme iş imkanı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Mart ayından bu yana kadar meydana gelen korona virüs süreçlerinden dolayı vatandaşlar evlerinden çıkmak yerine daha çok oturdukları yerden bir gelir elde etmeyi tercih ediyor. Bunlar arasında ön planda yerini alan evde paketleme işi ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor. Son zamanların bu kadar gözde işleri arasında yer alan evde paketleme ile ilgili bilinmesi gereken her şeyi araştırdık. Vatandaşlar arasında en çok merak edilen evde paketleme işi ile ne kadar kazanç elde edileceğinden başvuruların neye göre değişeceği oluyor. Bu kapsamda İŞKUR ev hanımlarına ve hane ekonomilerine karşı destek olabilmek için;

  1. Nikah şekeri yapma
  2. Sabun paketleme
  3. Tel toka kutulama
  4. Kulak çubuğu ambalajlama
  5. Poşet katlama
  6. Kına paketleme gibi birçok iş ön planda yer alıyor.

Bu proje kapsamında yer almayı tercih eden kadınlar sadece hane ekonomisine değil bir yandan da ülke ekonomisine ciddi anlamda katkı sunmaya devam edecek. İŞKUR desteği ile evlerde yapılan ek paket işi başvuruların nasıl olacağı, hangi firmaların iş vermeye devam ettiği ve aylık ne kadar kazanç elde edileceğine dair merak edilen her şeyi sizler için derledik. Peki İŞKUR evde paketleme başvuru formları nasıl doldurulur ve hangi firmalar evde paketleme için iş imkanları sunmaya devam ediyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

İŞKUR evde paketleme ilanı hangi firmalardan veriliyor?

İŞKUR üzerinden şu an belirli firmalar iş ilanları vererek evde paketleme yöntemleri ile gerekli bilgileri buradan öğrenmek mümkün olacak. İŞKUR evde paketleme iş kaydı yapan vatandaşlar firmalara illa kendileri ulaşmak zorunda da kalmayacak. İŞKUR kaydı olan vatandaşlar direk aranarak ya da SMS gönderimi yapılarak haberdar olması sağlanacaktır. Bu yüzden telefon numaraları ve iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz verilmesi gerekir. Cihazlara gelen SMS kodu ile beraber işlere kabul edilen ev hanımları oturdukları yerden el becerilerine göre iyi bir gelir elde edebileceklerdir.

Evde paketleme işi için başvurular nasıl ve nereye yapılacak?

Son zamanlarda kadınlar arasında kulaktan kulağa duyma bilgiler ile duyulan evde paketleme iş başvuruları nereye ve nasıl yapılır diye merak ediliyor. İŞKUR evde paketleme iş başvuruları nasıl yapılacağına dair araştırmalar devam ederken her şeyi sizler için derledik. Kendi adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıran vatandaşların başvuru formlarını doldurması gerekir.

Formların doldurulmasının ardından evde ek iş yapmak isteyen kadınların bir yandan da eğitim sertifikası almaları gerekir. Bunun ardından meslek danışmanları aracılığı ile kayıtların yapılması gerekir. Ardından havuza düşen iş ilanları ile yapılan eşleşmeler sırasında SMS ile bildirimler gelecek ve uygun görülen işler için kabul ederek para kazanma kısmı devreye girer.

İŞKUR üzerinden kayıt yaptıran vatandaşlar kendilerine uygun olan işleri meslek danışmanları aracılığı ile kayıt olarak bulmak çok kolay olacak.

Evde paketleme işi ile ne kadar kazanılır?

İŞKUR evde paketleme işi ile ne kadar kazanılır en çok merak edilen sorulardan bir tanesidir. İŞKUR kapsamında;

  1. Cetvel seti hazırlama,
  2. Sabun,
  3. Tel toka,
  4. Takı tasarım,
  5. Tırnak kutulama,
  6. Gömlek yakası dikme,
  7. Peçete halkası yapma
  8. Kına paketleme
  9. Kravat dikme gibi birçok alanda iş bulunur.

El çabukluğuna göre vatandaşlar bir ay içerisinde günde ortalama olarak 3 – 4 saat boyunca çalışma hayatına devam ederek aylık bin TL üzerinde gelir elde edebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!