Masterchef 2020 15 Ekim ne oldu? Oyunu hangi takım kazandı? Potaya hangi isimler gitti?

TV8 kanalının vazgeçilmez programı Masterchef 2020 bugün yeni bir takım oyunu ile ekranlara geldi. Peki oyunu kim kazandı ve hangi takım dokunulmazlık oyunu oynadı? Potaya giden iki yarışmacı kim oldu? Masterchef hakkında merak edilen tüm detaylar...

Masterchef 2020 15 Ekim ne oldu? Oyunu hangi takım kazandı? Potaya hangi isimler gitti?

Bugün günlerden İspanyol yemekleri....

Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef eşliğinde sunulan Masterchef 2020 programında bugün yarışmacılardan İspanyol yemeklerini kendilerinin yorumlayarak yapmalarını istediler. Normal oyunlardan bir farkı vardı. Bugün tüm takım yarışmacıları birbirlerine bağlı olacak ve yemekleri o şekilde yapacaklardı.

Market alışverişinde pirinç ve sarımsak almayı unutan mavi takım, şeflerin önüne eksik bir tabak ile çıktılar. Yeni sezonun en zorlu bölümlerinden bir tanesi olan Masterchef 2020 sezonunu 3 - 2 yemekleri ile öne geçerek kazanan taraf kırmızı takım oldu.

Mavi takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Mavi takım İspanyol yemekleri ile kırmızı takım karşısında 3 - 2 yenilerek dokunulmazlık oyunu oynadılar. Oyun sırasında Somer Şef tarafından hazırlanan analı kızlı çorbası yapılması istendi. Yapım sırasında direk pes eden Emir etleri yakarak hamuru yapamadıkları için devam etmek istemedi. Fakat Somer şefin kızmasının ardından devam etmek zorunda kaldı.

Yemekleri sunma sırasında Tanya da tabağının tam olarak arkasında duramadığı için Mehmet şef tarafından biraz laf duymasına neden oldu. Tabağının biraz da sulu olması ve analarının biraz büyük olmasından dolayı tabağı beğenilen bir isim olmadı.

Ebru tabağını şeflere sunduğu sırada o da istenen lezzeti veremedi. Fakat Tanya’ya oranla biraz daha rahattı. Fakat tuz oranı konusunda olan sorularını bugün dile getirdi. Geçmişte kanser tedavisi gördüğü için bir yemek her ne kadar tuzsuz olsa bile ona göre tuzlu geldiğini, bunun için de ayarlamaya çalıştığını aktardı. Hamur konusunda da biraz kalın olsa bile yine de beğenilen tabaklar arasında oldu.

Furkan tabağını sunduğu sıralarda hamuru her ne kadar ayarlamak konusunda zorluk çektiği için biraz kalın olsa bile tabağındaki sosu genel anlamda lezzetli bulunan bir tabak oldu. Ardından gelen Berker’in tabağında suyun kıvamını ayarlamaması dışında bir şey denilmedi. Uğur tabağını getirirken etini yakan isimlerden bir tanesi olduğu için her ne kadar çok güzel bir sunumu olsa bile eksik sunmak zorunda kaldı.

Yemeklerin sunulmasının ardından en beğenilen üç tabak olarak Esra – Tanya ve Furkan öne çağrıldı. Fakat Tanya yapmış olduğu sos kıvamından dolayı üçüncü olan kişi oldu. Fakat Furkan’ın tabağı ikinci olduğu için dokunulmazlığı kazanan kişi Esra oldu. Esra’nın dokunulmazlığı kazanmasının ardından potaya 3. giden kişi Esra’nın seçimi ile beraber Emir oldu.

Potaya 4. giden kişi kim oldu?

Takım oyununu mavi takımın kayıp etmesinin ardından eleme kısmına geçildi. Burada her ne kadar yarışmacılar kıyasıya mücadele veriyor olsalar bile oylar ile elemeye giden isim belli oldu.

  1. Berker 1 oy
  2. Tanya 1 oy
  3. Furkan 6 oy
  4. Uğur 5 oy aldı.

En yüksek oyların Furkan’a gelmesinden dolayı takım oyununda 4. potaya giden kişi de Furkan oldu. Bu hafta eleme oyununda yer alacak 4 oyuncu;

  1. Didem
  2. Özgül
  3. Emir
  4. Furkan oldu.

Cumartesi günü oynanacak son takım oyunundan sonra potada yer alacak 5 ve 6. kişi de belli olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!