Ziraat Bankasından Görülmemiş Fırsat! Faiz Oranları Düşürüldü, Başvuru Rekoru Kırdı...

Kamu bankaları tarafından gelen eş zamanlı kredi destek paketleri rekor seviyelere kadar geldi. Pek çok kişiye erişim konusunda fırsatları sunan kredi araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaşın rahat bir nefes almasına yardımcı oldu. Fakat araçlarda ciddi oranlarda artış fiyatları ile beraber kamu bankaları tarafından başlanan kampanyaların son bulması gelen açıklamalar ile devam etti.

Ziraat Bankasından Görülmemiş Fırsat! Faiz Oranları Düşürüldü, Başvuru Rekoru Kırdı...

. Ziraat Bankası tarafından gelen güncelleme ile beraber ticari araç modelleri için kredi desteği son hızı ile devam ediyor. Bu süreçlerde araç modellerine göre kampanya fırsatları sunulmaya başladı.

2020 Haziran ayından bu yana kadar ülke genelinde normal bir hayatın başlaması ile dikkatleri Berat Albayrak çekmişti. Normalleşme süreci ile beraber kamu bankaları tarafından vatandaşlar için verilecek kredi destek paketleri 0.49 faiz oranları ile beraber taşıtlar için; konutlar için 0.64 faiz oranları; sosyal hayat kredi destek paketleri adına 0.58 oranları söz konusu olurken tatil fırsatları için de 0.99 faiz oranları ile 4 farklı seçenek söz konusu oldu.

Ziraat bankasından 0.49 faiz oranı ile taşıt kredisi

1 haziran süreçlerinden bu yana kadar başlayan taşıt kredi destek paketleri ile beraber anlaşmalı olarak yer alan otomobil markaları ve yerli otomobil modelleri için yüzde 0.49 faiz oranları ile beraber taşıt kredilerinin verilecek olduğu açıklandı. Tüm bu durumlar üst üste gelince de araç satışları çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Özellik ile de ikinci el araç konusunda bu kadar uçuşların söz konusu olması; kamu bankalarından taşıt almak için verilen kredi kampanyalarına vatandaşların yönelmesi söz konusu oldu. Binek araç modelleri için verilmeye devam eden kredi kampanyaları ile her şey son hızı ile devam ediyor.

Konu hakkında gelen açıklamalar ile beraber sıfır araç markaları yani üretici kesimlerde tepkiler devam ederken ikinci el satışların bu kadar artış göstermesi – sıfır araçların fiyatlarında dikkatleri çeken makul artışların da kur farklarının eklenmesi ile beraber adeta zararına satış yapmak zorunda kaldıklarından dolayı itirazlarını ilettiler.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi ile yayına alınan kampanyalar ile beraber gelen güncelleme sayesinde yerli üretim konusunda özel taşıt kredilerinin son hızı ile devam ettiğini aktardı. Şu an;

  1. BMV
  2. FORD
  3. GAZ
  4. GÜLERYÜZ
  5. ISIZU
  6. KARSAN
  7. MERCEDES
  8. OTOKAR olarak belirlenen araçlar için de kredi ödeme fırsatlarının devam edeceği aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!