Kamu Bankalarından Tatil Destek Kredisi! Tatil Destek Kredisi Nasıl Alınır?

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından verilen bu kredi imkânına dair vatandaşlar kredilerin detaylarını merak ediyor. 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli olarak verilen tatil kredisine dair işte detaylar..

Kamu Bankalarından Tatil Destek Kredisi! Tatil Destek Kredisi Nasıl Alınır?

Korona virüs salgını ardından yaşanan sıkıntılar sonrasında ekonomiyi canlandırmak adına bu kez de kamu bankalarından tatil destek kredisi imkânı sunuluyor. Tatil planları yapan vatandaşlar bu kredi imkânlarından faydalanarak tatile çıkmak adına kredi faiz oranlarını ve şartlarını araştırıyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından verilen bu kredi imkânına dair vatandaşlar kredilerin detaylarını merak ediyor. 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli olarak verilen tatil kredisine dair işte detaylar..

Tatil Destek Kredisi Detayları

Tatil planları kuran vatandaşlar kamu bankalarının sağladığı tatil destek kredisi imkânlarından faydalanarak tatile çıkabilirler. İlgili banka aracılığıyla maaş alan emekli ve çalışan müşteriler 10 bin liraya kadar 36 ay vadeli ve ilk 6 ay ödemesiz tatil destek kredilerini alabilirler. Alınan kredilerin 1 ve 2. taksitleri ilgili firmalar tarafından ödenecek. Müşteriler kredileri ödemeye 9 ay ardından başlayacaklar. Aylık faiz oranı ise %0.67 oranında olacak.

B tipi destek kredi kartı uygulamasında da seyahat acenteleri ile yapılacak olan anlaşmalarda 18 ay peşin fiyatına faizsiz olarak 15 ay taksitle satın alabilmeler söz konusu olacak. Bu kapsamda üye olan iş yerleri internet siteleri üzerinden yayınlanacak.

Halkbank Tatil Destek Kredisi Detayları

Halkbank’tan maaş alan emekli ve çalışan vatandaşlar anlaşmalı turizm şirketlerinden tatil ve seyahat giderleri için şartları sağlamaları halinde 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli destek kredisini alabilirler. Bu kredilerin ilk iki taksitleri ilgili banka ve kuruluşlar tarafından ödenir. İlk taksit ödemeleri ise 9 ay ardından başlamaktadır. Kullanılan kredilerin faiz oranı ise %0.67 oranında olmaktadır.

Vakıfbank Tatil Destek Kredisi Detayları

Vakıfbank tatil destek kredisi şartları için Vakıfbank’tan maaşlarını alan çalışan ve emekli bütün vatandaşlar bu kredi imkânlarından faydalanabilirler. Başvuru yapan müşteriler 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesi ve 36 ay vadeli kredilerden faydalanabilirler. Kredilerin ilk taksit ödemeleri müşteriler tarafından 9 ay sonra başlamaktadır ve ilk iki taksit ilgili banka tarafından ödenir.

Ziraat Bankası Tatil Destek Kredisi Detayları

Ziraat Bankası’ndan maaşlarını alan çalışanlar ve emekliler bu kredi imkânlarından faydalanabilirler. 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz, 36 ay vade imkânıyla ve %0.67 faiz oranında kredi imkânından faydalanarak tatile çıkabilirler. İlk iki taksit ilgili banka tarafından ödenirken müşteriler kredilerin ilk taksitlerini 9 ay sonra ödemeye başlamaktadır.

www.nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!