Koyuncu ailesinden Volkan Konak'a tepki

Türkiye'nin önemli sanatçıları arasında yer alan Kazım Koyuncu, 2005 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti. Şarkıcı Volkan Konak, katıldığı bir programda Kazım Koyuncu ile ilgili anılarını paylaştı. 

Koyuncu ailesinden Volkan Konak'a tepki

Sabah Gazetesi'nden Hakan Uç'un haberine göre Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu, Konak'ın anlattığı olaylardaki tarihlerin gerçeklerle tutarsızlık gösterdiğini, olayların içeriklerinin tamamen saptırıldığını ve kardeşinin, anlatıldığı gibi kaba saba biri değil, kibar bir insan olduğunu söyleyip "Yeter artık" diye tepki gösterdi. 

Niyazi Koyuncu şöyle konuştu: 

"Volkan Konak'ın bahsettiği Hey Gidi Karadeniz konserlerinde ben de vardım. Konak, 'Kafamın üstünden devamlı öksürüyordu, 'Veremli misin kardeşim?' diye sordum' diyor. Abim duracağı yeri iyi bilirdi, kibar bir insandı, kimsenin yüzüne öksürmez, eli ile ağzını kapatırdı." diyen Niyazi Koyuncu, "Volkan Konak, bizi derinden üzdü. Abim güya Volkan Konak'a 'Paramız var da hastaneye gitmedik mi?' demiş. Abim öyle bir cümle kurmaz. Avrupa ve Amerika dahil birçok hastaneye raporları gitti, 6 ay tedavi oldu... 15 yıl oldu abimi kaybedeli, yaramız hâlâ açık, üzerine basıyor, ailemi çok üzüyorsun. Sevenlerine Kazım'ı yanlış anlatıyorsun, yapma! Kimse vakıf olmadığı konular hakkında konuşmasın!" 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!