Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, faili meçhul dosyalar aydınlatılırken kayıplar da bulunmaya devam ediyor. İşte, 26 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşanan ve son dakika haberinin detayları...

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, kayıp dosyalar teker teker aydınlatılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, programın bugün ekrana gelen son bölümünde, Isparta'da evlerinden kaçan ve İzmir Konak'ta bulunan üç liseli genç kızın konusuna değinildi. Müge Anlı'nın duyurduğu konu neticesinde, Denizli ve İzmir emniyetleri harekete geçmişti. Öyle ki, kızların Isparta'dan Denizli'ye gittikleri ve burada otostop çektiklerine ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı. Daha sonra gelen ihbarlar, yanlarında para bulunmayan ve kalacak yerleri olmayan Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın İzmir'de olduğunu belirlemişti. Üç liseli kız, İzmir Konak'ta bulunurken ailelerine teslim edilmek için emniyete götürüldü.

MACERA İÇİN EVDEN KAÇAN LİSELİ KIZLAR BAKIN NE YAPMIŞLAR!

Programın bugün yayınlanan son bölümünde, Müge Anlı, kızların annelerini stüdyoda ağırladı. Müjdeli haberi bir kez de stüdyoda milyonlar önünde aktaran ünlü sunucu, kızların bulunmasını sağlayan izleyicisi Fazıl Yavaş'ı da ağırladı. Programın sıkı takipçilerinden olduğunu belirten Fazıl Bey, kızları bulma hikayesine değindi. Öte yandan, Müge Anlı, bir izleyicisinin gönderdiği fotoğrafı ekranlara getirirken kızların İzmir'de bulundukları sırada neler yaptığını da anlattı. Bu sırada ekranları başında olan milyonlar ve stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı!

Müge Anlı'da aranan 3 kızın 6 gündür nerede oldukları merak konusu olmuştu. Okula gitmek için çıkan ve bir daha evlerine dönmeyen kızlar için hummalı bir arama çalışması başlatan Müge Anlı, gelişmeleri canlı yayında anlattı. Yanlarında paraları bulunmayan ve kalacak yerleri olmayan 15 yaşındaki Tuana, 16 yaşlarındaki Gülizar ve Buse'nin otostopla İzmir'e gittikleri öne sürülmüştü. İddialar doğru çıktı.

LİSELİ 3 KIZ İZMİR'DE BULUNDU!

Endişeleri her geçen gün artan anneler seslerini Müge Anlı ile Tatlı Sert'te duyurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Türkiye'ye çağrıda bulundu.Üç genç kız, izleyicilerin verdiği adreste ortaya çıktı. Anlı, canlı yayın öncesi Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın ailelerini arayarak müjdeli haberi verdi. 3 annenin korkuları telefon konuşmasından sonra sona erdi. Endişeli bekleyişleri son bulan 3 anne telefonla yakınlarına da haber verdi.

KIZLARIN BULUNMASINI SAĞLAYAN İZLEYİCİSİNİ STÜDYODA AĞIRLADI

Anlı, kızların bulunmasını sağlayan ihbarı yapan Fazıl Yavaş'ı da stüdyoda ağırladı. Fazıl Bey, kızların bulunma hikayesini anlatırken, şu sözleri kullandı: "Sabah programı izledim. Ben bugün bu kızları bulurum dedim. İçime de doğmuş. Buca'ya gitmiştim. Buca ya da Konak tarafında kızların bulunacağını düşünüyordum."

Müge Anlı araya girerek, Fazıl Bey'e 'Sen eşine bu kızları bulacağını söylediğinde ne dedi?' sorusunu sordu.

Fazıl Bey, 'Benim söyleyip de başıma gelen şeyler olduğu için bul gel dedi o da' sözlerini kullandı. Kızları bulma serüvenini anlatmaya devam eden Fazıl Bey, 'Buca'dan belediye otobüsüne bindim. En arkaya oturdum. Benden 5-6 durak sonra kızlar bindi. En arkaya, bana bakan koltuklara doğru oturdular. Daha sonrasında baktığımda kayıp kızlar olduklarını anladım. Konak'a gidiyordu zaten otobüs. Onlar da kendi aralarında nerede ineceklerini konuşuyorlardı' sözlerini kullandı.

Fazıl Yavaş, kızları bulma hikayesinin devamında şunları anlattı;

Polisi aradıktan sonra Yunus ekipleri arkadaş telefonu kapatmamamı söylediler. Zaten otobüsten indikten 6-7 dakika sonra yakalanmışlardı. Polis ekipleri müdahale etmişlerdi.'

İZMİR'DE BUNU YAPMIŞLAR!

Müge Anlı, bir izleyicisinden gelen fotoğrafı göstererek evden kaçan kızların İzmir'de para kazanmak için bir yöntem bulduğunu söyledi. Anlı, kızların yöresel kostüm giydiklerini ve yanlarına gelenlerle fotoğraf çektirerek para kazandıklarını söyledi.

Fazıl Bey de söze girerek, kızları gördüğü sırada kıyafetlerin yanında olduğunu belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!