Minik Mina’nın Feci Ölümü

Kahramanmaraş’ta sekizinci katlarındaki evlerinden düşen 1,5 yaşında ki kız çocuğu Mina hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi.

Minik Mina’nın Feci Ölümü

Bu son derece üzücü olay, akşam saat 6 sularında Kahramanmaraş Merkez’e bağlı Senem Ayşe Mahallesi Ali Ulvi Yetişen Bulvarı’nda meydana geliyor. Olay ile ilgili olarak hem görgü tanıklarının iddiaları hem de polis ekiplerinden alınan bilgilere göre1,5 yaşında ki kız çocuğu Mina Demir, 8’inci kattaki evlerinin penceresinden dışarı bakarken dengesini kaybedip beton zemine düşüyor.

Yaşan bu feci kaza esnasında ağır yaralanan küçük Mina Demir, olay yerine gelen ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne götürülüyor. Minik Mina, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumuyor. Mina’nın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları ise sinir krizleri geçirdikleri görülüyor.

Polis Ekipleri İhmal Olup Olmadığını Araştırıyor

Minik Mina’nın feci şekilde can vermesiyle gerçekleşen kaza ile ilgili polis ekiplerinin ise soruşturması sürüyor. Soruşturmada minik Mina’nın düşmesinde ailesinin herhangi bir kusuru ya da ihmali olup olmadığı araştırılıyor. Küçük kızın feci şekilde can vermesi ile bir kez daha yaşam alanlarındaki pencerelerde güvenlik önlemlerinin alınmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığı görülüyor.

Bu vahim kazadan sonra pencerelerde korumalık olmasının yasal zorunluluk olmasına ilişkin tartışmaların tekrar başladığı görülüyor. Küçük kızın otopsisinden sonra naaşsın yarın ailesine teslim edilerek  öğle namazından sonra defnedileceği bilgisine ulaşıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!