CHP'nin 2200 TL Teklifine AKP'den Yanıt

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Asgari Ücret Yanıtı

CHP'nin 2200 TL Teklifine AKP'den Yanıt

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantının ardından açıklama yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1 Ocak 2019'dan itibaren CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2200 lira olacağını duyuran Kılıçdaroğlu'na verdiği yanıtta, "Bizim AK Partili olan belediyelerde ne şekilde olduğunu araştırdık. Kamu işçilerin bu imkanları sayın Kılıçdaroğlu'nun vadettiğinin çok ötesinde. Dolayısıyla onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz." 

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT VERDİ

AK Parti MKYK, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2200 lira olacağını duyuran Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

ÇELİK: BİZ ZATEN VERİYORUZ

Çelik açıklamasında, "Kendisinin ürettiği kaynaktan bunu söylemiyor. Merkezi bütçeden aktaracak. Belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçerken en büyük sorunun ve direncinin yaşandığı yerler CHP'li belediyelerdir. Bizim AK Partili olan belediyelerde ne şekilde olduğunu araştırdık. Kamu işçilerin bu imkanları sayın Kılıçdaroğlu'nun vadettiğinin çok ötesinde. Dolayısıyla onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz." yanıtını verdi.

CHP AKP Asgari Ücret 2019 Asgari Ücret Asgari Ücret 2019 Asgari Ücret ne kadar olacak asgari ücret kaç tl olacak asgari ücret görüşmeleri asgari ücret komisyonu asgari ücret meclis görüşmeleri asgari ücret zammı enflasyon zam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!