AK Partili Metiner'den İtiraf! İsrafa Battık

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) israfın had safhada olduğunu söyledi.

AK Partili Metiner'den İtiraf! İsrafa Battık

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesinde 'Kamuda tasarruf için radikal adımlar şart' başlığıyla yayımlanan yazısında 'Kamuda tasarruf her alanda ve her kalemde vakit geçirilmeden uygulanmalıdır ki vatandaştaki güven duygusu zedelenmesin' ifadesine yer verdi.

'Üç dönem Meclis'te bulundum. Meclis'teki israf had safhada' diyen Metiner, şöyle devam etti:

'Kimse gücenmesin, şayet TBMM Başkan Erdoğan'ın açıkladığı karar doğrultusunda yeni alanya escort düzenlemeye kendini tabi tutmazsa güven kaybına uğrar.'

'MECLİS BAŞKANI'NIN KORUMA ARAÇLARI SINIRLANDIRILMALI'

Metiner, yapılması gerektiğini düşündüğü unsurları şöyle sıraladı:

*Meclis Başkanı'nın koruma araçları sınırlandırılmalıdır.

*Meclis Başkanvekillerinin, parti grup başkanvekillerinin, Meclis idare amirlerinin, komisyon başkanlarının ve katip üyelerin kendilerine tahsis edilen araçları Ankara'da Meclis görevleriyle sınırlı olmalıdır. Ne yazık ki bu araçlar Ankara dışına adı geçen siyasi zevatın seçim bölgelerine götürülmekte ve orada şahsi ve siyasi faaliyetler için kullanılmaktadır.

*Meclis'te görevlerini zikrettiğim zevat sınırsız telefon harcama hakkına sahip. Geçen dönemde tartışmaya yol açan milyonluk fatura uygulaması yıllardan beri devam ediyor. Bu israf ötesi uygulamaya son verilmelidir.

Mehmet Metiner AKP Ak Parti Ak Parti İsraf
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!