Bu Reklam Firmaya 3 Milyar Dolar Kaybettirdi

Amerikan Milli Marşını Okumayan Colin Kaepernick, Nike'ın Reklam Yüzü Olunca Şirketin Piyasa Değeri 3 Milyar Dolar Eridi

Bu Reklam Firmaya 3 Milyar Dolar Kaybettirdi

ABD Milli Marşını okumadığı için ülkede tartışma konusu olan Amerikan futbolu oyuncusu Kaepernick, Nike'ın reklam yüzü olunca şirketin piyasa değeri 3 milyar dolar eridi, hisseler yüzde 4 düştü.

Amerikan Milli Marşını Okumayan Colin Kaepernick, Nike'ın Reklam Yüzü Olunca Şirketin Piyasa Değeri 3 Milyar Dolar Eridi, System.String[]

ABD Milli Marşını okumayı reddettiği için ülkede tartışmalı alanya escort figür olan Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaepernick, Nike'ın yeni reklam yüzü oldu. Kaepernick'in markanın reklam yüzü olmasının ardından Nike hisseleri yüzde 4 düştü. Şirketin piyasa değeri 3 milyar dolar erirken Twitter'da Nike aleyhinde kampanyalar başladı, Nike marka ayakkabılarını yakarak markayı protesto eden insanlar görüldü.

"POZİTİF DEĞİŞİKLİKLER GETİRECEK HAREKETLERİ DESTEKLİYORUZ"

Nike Kaepernick'e sponsor olmasına ilişkin yaptığı açıklamada ABD'deki sosyal adaletsizliğe vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: Colin ve başka atletlerin de vurgu yaptığı sosyal adaletsizlik dikkatimizi çekti ve bizi harekete geçirdi. Toplumumuzda pozitif değişiklikler getirecek hareketleri destekliyoruz.

Nike'ın sosyal adaletsizliğe vurgu yaptığı yeni reklam projesinde LeBron James, Odell Beckham Jr., ve Serena Williams gibi isimler de bulunuyor.

Bu Reklam Firmaya 3 Milyar Dolar Kaybettirdi Nike Kaepernick
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!