Eroğlu açıkladı: “Dolardaki yükseliş geçicidir”

Afyonkarahisar’da esnaf ziyaretinde dolardaki yükselişi değerlendiren eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Vatandaşlar hükümetine ve devletine güvensin dolardaki bu yükseliş geçicidir. Kusura bakmasınlar Amerika’dan daha iyi durumdayız” dedi..

Eroğlu açıkladı: “Dolardaki yükseliş geçicidir”

Afyonkarahisar’da esnaf ziyaretinde dolardaki yükselişi değerlendiren eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Vatandaşlar hükümetine ve devletine güvensin dolardaki bu yükseliş geçicidir. Kusura bakmasınlar Amerika’dan daha iyi durumdayız” izmir escort.
Türkiye’nin ekonomisinin çok güçlü olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, vatandaşlardan devlete ve hükümete güvenmelerini istedi. Dolarda yaşanan dalgalanmayı daha önce de gördüklerini kaydeden Eroğlu, “Bu tür oynamaları biz daha önce de çok gördük. Bakın 2008-2009 yılında dünyada ekonomik kriz varken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de ekonomi sağlam mali disiplin çok dikkatle takip ediliyor kriz bizi teğet geçecek izmir escort. Teğet bile geçmedi. Şimdi bakın sadece ekonomide dolar söz konusu değildir. Ben burada bütün Türkiye vatandaşlarının rahat olması için mesaj vermek istiyorum. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızla İSKİ’yi kurtardık batmış alanya escort kurumdu. Türkiye’yi kurtardık. Ekonomide belli kriterler var sadece dolar değil. Bunlardan alanya escorti üretim, Türkiye’de üretim var. Diğeri istihdamdır, Türkiye’de istihdam da var. Şu anda Avrupa’da en çok istihdam sağlayan nüfusumuzun artmasına rağmen Türkiye’dir. Bir diğeri de ihracattır. Türkiye’de ihracat artıyor. Bir de ekonomideki özellikle bazı kriterler var. Mesela kamu veya toplam borçların gayri safi milli hasılaya oranı Türkiye’nin çok düşük. Onlarda ise yüzde 90-99, toplam borçların gayri safi milli hasılaya oranı. Kusura bakmasınlar Amerika’dan daha iyi durumdayız” diye konuştu.

“Türkiye ekonomide daha iyi yere taşınacak”
Türkiye’nin ekonomisinin daha iyi yerlere taşınacağının altını çizen Eroğlu; “Bunlar aşılacaktır. Geçici alanya escort durumdur. İnşallah önümüzdeki günlerde ekonomik tedalanya escortler alınacak. Ben Türkiye’deki mali disipline güveniyorum. Ekonomiye, ihraçta ve insanlarımıza güveniyorum. Dolayısıyla biz inişteyken şuan çıkıştayız. Vatandaşlar rahat olsun. Dolarda alanya escort miktar yükselme var ama özellikle diğer kriterler açısından Türkiye ayakları sağlam yere basıyor. Vatandaşlar merak etmesinler. Dolardaki bu oynaklık geçicidir. Türkiye’nin ekonomisi çok daha iyi noktalara taşınacaktır” izmir escort.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to www.backlinktr.biz's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • www.backlinktr.biz/cp_errordocument.shtml (port 80)