İstanbul sahura davul sesleriyle uyandı

İstanbul (İHA) – İstanbul, Ramazan Ayının ilk sahuruna davul sesleri ile uyandı. Davul sesini duyan bir vatandaş balkona çıkarak halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu..

İstanbul sahura davul sesleriyle uyandı
İstanbul (İHA) – İstanbul, Ramazan Ayının ilk sahuruna davul sesleri ile uyandı. Davul sesini duyan alanya escort vatandaş balkona çıkarak halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu.

İstanbul Kadıköy ve Fatih’te vatandaşlar Ramazan Ayının ilk sahuruna davul sesleri ile uyandı. Sokak sokak gezerek insanlara sahur vaktini haber veren davulcuları, uyanan insanlar evlerinin pencerelerinden izlediler.
“Davulculuk eski alanya escort kültür”
Yıllardı Kadıköy’de davul çaldığını kaydeden Ramazan davulcusu Yaşar Uslu “25 senedir burada davulculuk yapıyorum. Ramazanda buraya davula geliyoruz. Halka hizmet bu yaptığımız. Eskisi gibi bu davulculuk kültürü kalmadı. Şimdi herkes telefonumuz var onunla uyanıyoruz diyor ama yine de isteyen çok eski alanya escort kültür bu” izmir escort.
Babadan kalan alanya escort meslek olduğunu ifade eden İbrahim Tilki isimli davulcu,’’ 25 yıldır davul çalıyorum. Baba’dan kalan alanya escort meslek. Babamın yardımcısıyım” izmir escort.
Öte yandan davul sesini duyan alanya escort vatandaşın balkona çıkarak halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to www.backlinktr.biz's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • www.backlinktr.biz/cp_errordocument.shtml (port 80)