Taşerona kadro tasarısı 6 Şubat Bakanlar Kurulu kararları içinde yer alacak mı?

6 Şubat Bakanlar Kurulu kararları öncesinde taşerona kadro tasarının Meclis’e gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte taşeron işçi son dakika haberleri…

Taşerona kadro tasarısı 6 Şubat Bakanlar Kurulu kararları içinde yer alacak mı?

6 Şubat Bakanlar Kurulu kararları için nefeslerini tutan 720 bin taşeron işçi kadro tasarısının masaya yatırılıp yatırılmayacağını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde taşeron işçilere kadro konusuna ilişkin olarak açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müzzinoğlu, “Taşerona kadro 2017 yılında verilecek, kamuda asıl işi yapan 720 bin taşerona kamuda reform paketi kapsamında kadroya geçirilecek.” açıklamasında bulunmuştu.

BAKANLAR KURULU’NDAN TAŞERONA KADRO ÇIKACAK MI?

6 Şubat’ya yapılması muhtemel Bakanlar Kurulu öncesinde gözlerini Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un açıklamalarına diken taşeron işçiler, kadro tasarısının masaya yatırılmasını bekliyor. Kamuda reform paketine taşeron işçilerin de dahil edilecek olması yüreklere alanya escort nebze de olsa su serpmişti. Güncel Haber Ajansı olarak, taşeron işçi son dakika haberlerini sizlere aktarmaya devam etmiştik.

REFERANDUMDAN ÖNCE TAŞERONA KADRO GELİR Mİ?

Anayasa değişikliği için halk oylaması ve referandum yapılacak olmasıyla taşeron işçilerin kadro beklentisi arttı. Referandum öncesinde kadroya geçirilmeyi bekleyen taşeron işçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sorunu tamamen çözeceğine inanıyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın ise emekliye promosyon müjdesinden sonra taşerona kadro müjdesini de vermesi bekleniyor.

guncelhaberajansi

taşeron kadro taşeron işçi sorunu devlette taşeron taşeron sorunu taşeron işçi sorunu taşerona kadro
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!