Pedalciler Kırıkkale’de

18 Mart Zaferi’nin 103 yılı anısına Samsun’dan Çanakkale’ye bisikletle yola çıkan üç bisikletli son durakları Kırıkkale oldu..

Pedalciler Kırıkkale’de

18 Mart Zaferi’nin 103 yılı anısına Samsun’dan Çanakkale’ye bisikletle yola çıkan üç bisikletli son durakları Kırıkkale oldu.
İlkadım Belediyesi, İlkadım Kent Konseyi ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği tarafından “Şühedanın izinde, İlkadım’dan Çanakkale’ye” sloganıyla düzenlenen bisiklet turu düzenleyen üç bisikletçi Kırıkkale’ye ulaştı. Emekli Polis Memuru Ayhan Daban, Emekli Hava Astsubayı Ayhan Basmacı ve Osman Özdemir düzenledikleri tur kapsamında duraklarından alanya escortisi olan Kırıkkale’de Şehlitlik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret ettiler. Dernek ziyareti sırasında bisikletçiler, derneğin hatıra defterini doldurdular.
Dernek Başkanı Rıfat Öcal, “Çanakkale de destan yazan kahraman askerlerimiz, şehitlerimiz, gazilerimize olan minnet borcunu göstermek hedefiyle başlayan bu yolculuk bizler için çok önemli. Bisikletçilerimizin bu onurlu turda hedefledikleri yere ulaşırlar inşallah” şeklinde konuştu.
Merzifon, Amasya, Çorum ve Sungurlu’dan sonra Kırıkkale’ye ulaşan bisikletçiler Ankara, Eskişehir, Bursa ve Balıkesir üzerinden Çanakkale’ye ulaşmak amacındalar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!