Çalışan belediye personellerine vatandaştan örnek davranış

Silopi Engelli Derneği Başkanı Abdullah Süer, dernek binası önünden geçen sokakta çalışma yapan belediye personellerine öğle yemeği ikramında bulundu..

Çalışan belediye personellerine vatandaştan örnek davranış
Silopi Engelli Derneği Başkanı Abdullah Süer, dernek binası önünden geçen sokakta çalışma yapan belediye personellerine öğle yemeği ikramında bulundu.
Silopi Belediyesince ilçe merkezindeki cadde ve sokak aralarında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsam da 1003. Sokakta çalışma yapan personellere vatandaşlar tarafından çay ve yemek ikramı yapıldı. Yapılan çalışmalar ile şehir merkezini adeta modern statüye çevirmek yolunda ilerleyen Silopi belediyesinin yeni yönetici kadrosu vatandaş tarafından takdir ediliyor. Son olarak Silopi Engellileri Koruma ve yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Süer, dernek binası önünde çalışan personellere, öğle paydosunda yemek ikramında bulundu. Başkan Süer, çalışmaların hızla ilerlediğini görmekten memnun samsun rent a carğını dile getirdi. Silopi belediyesinin çalışmalarını takdir ile karşılayarak yakından takip ettiğini belirten başkan Süer; “Alt yapı çalışmalarından ötürü dernek binamızın önünden geçen 1003. Sokak’ta tahribat meydana gelmişti. Bu durumu yakından takip eden belediye başkanlarımız ve AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, sağ olsunlar bizatihi ilgilendiler. Ben de sokakta çalışan personellere öğle paydosunda yemek ikramında bulundum. Kendileri çok yoruldular. Bu kapsam da belediye ekiplerimize, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Bilen’e teşekkür ediyorum” izmir escort.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!